Stativkit med TMA28A aluminium + B2 kulehode

Benro Stativkit med TMA28A aluminium + B2 kulehode

1022217
  • Konverter et av bena for å få et etbensstativ
  • Tåler bruk i all slags vær
  • Bena har spikerføtter for økt stabilitet ved bruk utendørs
  • Et perfekt hode for deg som bruker litt tyngre optikk og lenger lukkertider
3 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Stativkit med TMA28A aluminium + B2 kulehode
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Quick release plate PU-60
3 988 NOK
Stativkit med TMA28A aluminium + B2 kulehode
Adapter 119
Reproarm for 2 kamerahoder
4 778 NOK

Benro TMA28A
Aluminiumsstativet TM28A som inngår i Mach3-serien er ergonomisk, lett og tåler all slags vær. Bena har spikes for økt stabilitet utendørs. Du kan enkelt konvertere ett av bena for å få en monopod i situasjoner der det er mer hensiktsmessig. Dessuten er en kort midtsøyle inkludert som gjør det mulig å sette stativet helt ned til bakken for unike perspektiver.

Benro kulehode B2
Et perfekt hode for deg som bruker større kameraer og tung optikk. B2 er laget i maskinert aluminium for å være stabilt og slitesterkt men samtidig lett. Hodet har tre knotter for å stille låsing, treghet og panorering. Ved å stille inn treghet på kulen blir det mye lettere å gjøre presise justeringer og kameraet tipper ikke over når du låser opp kulen. Rotasjonslåsen og innebygget vater gjør det enkelt å panorere 360 grader, også for korte videosnutter.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.