Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativkit med TMA28A aluminium + B2 kulehode

Benro Stativkit med TMA28A aluminium + B2 kulehode

1022217
  • Konverter et av bena for å få et etbensstativ
  • Tåler bruk i all slags vær
  • Bena har spikerføtter for økt stabilitet ved bruk utendørs
  • Et perfekt hode for deg som bruker litt tyngre optikk og lenger lukkertider
2 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Stativkit med TMA28A aluminium + B2 kulehode
Quick release plate PU-60
Adapter 119
3 273 NOK

Benro TMA28A
Aluminiumsstativet TM28A som inngår i Mach3-serien er ergonomisk, lett og tåler all slags vær. Bena har spikes for økt stabilitet utendørs. Du kan enkelt konvertere ett av bena for å få en monopod i situasjoner der det er mer hensiktsmessig. Dessuten er en kort midtsøyle inkludert som gjør det mulig å sette stativet helt ned til bakken for unike perspektiver.

Benro kulehode B2
Et perfekt hode for deg som bruker større kameraer og tung optikk. B2 er laget i maskinert aluminium for å være stabilt og slitesterkt men samtidig lett. Hodet har tre knotter for å stille låsing, treghet og panorering. Ved å stille inn treghet på kulen blir det mye lettere å gjøre presise justeringer og kameraet tipper ikke over når du låser opp kulen. Rotasjonslåsen og innebygget vater gjør det enkelt å panorere 360 grader, også for korte videosnutter.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.