Kameraplate på kjøpet
Artikkelnummer: 1022217

Benro TMA28A Serie 2 Aluminium + B2

Ergonomisk og lett aluminiumstativ inkl. kulehode

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
  • Høyde mellom 31,5–165cm
  • Tåler belastning på 14kg og veier 2,2kg
  • Bena har piggføtter for økt stabilitet ved bruk utendørs
1 790 NOK

Kameraplate på kjøpet

Akkurat nå får du en Benro kameraplate Arcasmart 70 med mobilholder (art. 1048471) til en verdi av 499,- på kjøpet når du kjøper utvalgte fotostativer. Kampanjen varer frem til 8. august i et begrenset antall. Kameraplaten legges automatisk til når du legger stativet i handlekurven.
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Dette stabile Benro trebensstativet har piggføtter for økt stabilitet når det brukes utendørs og gummiføtter til bruk innendørs. Du kan enkelt konvertere en av beina for å få et ettbensstativ i situasjoner med mindre plass. I tillegg er en kort midtsøyle inkludert, som lar deg fotografere nær bakken.

Fordeler

  • Beina har piggføtter for økt stabilitet når de brukes utendørs
  • Konverter ett av beina for å få et ettbensstativ
  • Pose inkludert

Praktisk twist lock system

Twist Locks er stille og pålitelig når du bretter ut stativet. De er designet for praktisk og rask bruk, samtidig som de beskytter utmerket mot støv og ytre påvirkning av været. Twist caps gjør også transport enklere, da stropper og andre løse gjenstander ikke kan bli sittende fast i noen låseanordninger.

Konverter stativet til et ettbensstativ

Hvis du trenger en ettbensstativ eller en spaserstokk, kan du bare skru av et av beina på Benrostativet ditt. Du kan bruke dette benet som en ettbensstativ og montere hodet på. Dette gjør at du kan bevege deg raskere og endre posisjon når du tar bilder eller filmer

Leveres med

  • Benro TMA28A Mach3 Aluminium
  • Benro B2 Kulhode
  • Stativpose
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen