Stabilt videostativ med S2 PRO-videohode

Benro Videostativkit A1573FS Alu Med S2Pro

1049114
 • S2 Pro-hodet gir rolige og fine bevegelser
 • Generøst arbeidshøyde fra 105 - 158 cm
 • Midtsøyle med krok nederst for muligheten til å feste vekter
 • Stabilt stativ med både gummi- og piggføtter
 • Nivelleringsadapter med vater gir rask og enkel utjevning
2 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Videostativkit A1573FS Alu Med S2Pro
Red Whips 12-pack
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
3 088 NOK
Videostativkit A1573FS Alu Med S2Pro
Folding Screwdriver Kit 2373
Dual Mount Arm LSA-10
4 188 NOK
Dette videostativet med videohode fra Benro støtter en maksimal belastning på opptil 2,5 kg, noe som betyr at du kan montere relativt store kameraer med ekstra tilbehør montert. Stativet har et kompakt design for å spare plass og vekt. Dette stativet leveres med S2 Pro-videohode som gir deg veldig jevne og fine panorerings- og vippefunksjoner.

Fordeler

 • S2 Pro-hodet gir rolige og fine bevegelser
 • Generøst arbeidsspenn fra 105 - 158 cm
 • Midtsøyle med krok nederst for muligheten til å feste vekter
 • Stabilt stativ med både gummi- og piggføtter
 • Utjevningssadapter med vater gir deg rask og enkel justering

Stativet gir deg 158 cm arbeidshøyde

Benro A1573F har tre benseksjoner, og når hodet er montert, når stativet hele 158 cm, noe som gir deg et heftig spenn. Minimumshøyden er 105 cm, som er en gunstig høyde når du for eksempel vil lage Time-lapse eller filme fra en lavere vinkel. Du kan justere hvert ben uavhengig, i tre posisjoner vinkler og velge selv hvor du vil låse bena.

Det lille ekstra - utjevning for rette horisonter

Midtsøylen har en utjevning/nivelleringsadapter som lar deg justere posisjonen til S2 Pro uten å måtte justere stativbenene for å få den vannrett. Dette sparer deg for mye tid ved å justere utjevning og sjekke nivået med det innebygde vateret.

For å sikre at stativet ikke velter, er det en krok der du kan feste sandsekker, fotosekker eller andre vekter for økt stabilitet. For at du skal kunne tilpasse stativet til både overflate og vær, kommer det med gummi- og piggføtter for å gi maksimal stabilitet.

Leveres med

 • Benro A1573FS Trebensstativ Aluminium
 • Benro S2 Pro-videohode
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.