Høyt stativ med nivellering og profesjonelt væskedempet videohode

Benro Videostativkit A2573F Alu med S6PRO

1047800
 • Generøs arbeidshøyde fra 44,6 – 180 cm
 • S6Pro-hodet tilbyr 5 trinns motvekt og kontinuerlig panorerings- og tilt motstand
 • Væskedempet videohode for rolige og fine bevegelser
 • Stabilt stativ med både gummi- og piggføtter
 • Nivelleringsadapter med vaterpass gir deg hurtig og enkel justering
 • Effektive materialvalg gir robust konstruksjon med lav vekt
3 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Videostativkit A2573F Alu med S6PRO
Red Whips 12-pack
Dual Mount Arm LSA-10
5 033 NOK
Videostativkit A2573F Alu med S6PRO
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Magic Arms
4 773 NOK

Stabilt trebensstativ med profesjonelt videohode

Dette videostativet med videohode fra Benro støtter en maksimal belastning på opptil 5,99 kg, noe som betyr at du kan montere relativt store kameraer med ekstra tilbehør montert. Stativet har en kompakt design for å spare plass og vekt. Dette stativet kommer med S6Pro-videohode som gir deg svært jevne og fine panorerings- og tiltmuligheter.

Fordeler

 • S6Pro videohodet har 5-trinns motvekt og kontinuerlig panorering og tiltmotstand
 • Væskedempet videohode for rolige og fine bevegelser
 • Sjenerøs arbeidsspenn fra 44,6 til 180 cm
 • Midtstilt søyle med krok nederst for mulighet til å feste vekter
 • Stabilt stativ med både gummi- og piggføtter
 • Nivelleringsadapter gir rask og enkel justering

Væskedemet videohode for jevne og responsive bevegelser

På stativet finner du videohodet S6Pro som er montert på en 65mm flat base med 3/8"-tråd, dette betyr at du kan flytte hodet fra stativet direkte til en slider eller en monopod. S6Pro-hodet tilbyr en 5-trinns motvekt og kontinuerlig panorering og tiltmotstand. Det er også uavhengige panorering og tiltlåser. Hellingsområdet er et bredt +90/-75° og med hele 360° graders panoreringsmuligheter.

Effektive materialvalg gir robust konstruksjon med lav vekt

Noen deler av videohodet er laget av magnesium og andre deler av aluminium. Nesten hele hodet, inkludert knoppene, er laget av solid, men lett metall. En panoreringsarm er inkludert som kan festes til en rosettadapter på venstre eller høyre side av videohodet, slik at både venstre- og høyrehendte brukere kan få maksimal kontroll.

Bruk kameraplaten til finjustering

Videohodet leveres med et kameraplate som kan justeres fremover/bakover slik at du kan finne den optimale balansen for kameraet. For å sikre at kameraet ikke glir ut av videohodet, er det en sikkerhetslås på platen. Du får med to kameraskruer, en 1 /4 "-20 og en 3/8"-16. For montering av tilbehør, er det et 1/4 "-20 gjenget hull på hver side av hodet.

Stativet som gir deg hele 180 cm arbeidshøyde

Benro A2573F har tre benseksjoner med en flat base på midtsøylen. Når hodet er montert, når stativet hele 180 cm, noe som gir deg et godt spenn. Den laveste høyden er 44,6 cm, noe som er en gunstig høyde når du vil lage Time-lapse eller filme fra en lavere vinkel. Du kan justere hvert ben uavhengig, i tre posisjonsvinkler og velge selv hvor du vil låse beina.

Det lille ekstra – nivellering for rette horisonter

Midtsøylen har en nivelleringsadapter slik at du kan justere posisjonen til S6Pro uten å måtte justere stativbenene for å få det horisontalt. Dette sparer deg mye tid ved å justere utjevningen og sjekke nivået med det innebygde vateret.

For å sikre at stativet ikke velter, er det en krok hvor du kan feste sandsekker, fotoryggsekk eller andre vekter for økt stabilitet. For å tilpasse stativet til både overflate og vær, kommer den med gummi- og piggføtter for maksimal stabilitet

Leveres med

 • Benro A2573F Trebentsstativ Aluminium
 • Benro S6Pro Videohode
 • Stativveske

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.