Videostativ med dobbeltben og oljedempet videohode

Benro Videostativkit BV10 aluminium

1030698
  • 100 mm nivelleringsskål
  • Oljedempet videohode med justerbar motvekt
  • Maksimal belastning på 1 kg
11 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Videostativkit BV10 aluminium
Red Whips 12-pack
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
12 608 NOK
Videostativkit BV10 aluminium
Dolly DL-08
Folding Screwdriver Kit 2373
14 434 NOK

Benro C373 er et videostativ med dobbeltben og oljedempet videohode med en justerbar motvekt tilpasset fullt utstyrte videorigger med en maksimal belastning på 10 kg.

Fordeler:

  • 100mm Nivelleringsskål
  • 5 motvektsnivåer
  • 4 Fluid Drag nivåer
  • 2st 3/8" festepunkt for tilbehør

Utstyrt med 5 (0-4) steg av motvekt og en lang kameraplate er BV10 i stand til å balansere rigger og videosystemer til en vekt opp til 10 kg. Drag-motstanden kan stilles inn i fire nivåer (0-3). Kontrollene er plassert på både høyre og venstre side for en jevn kontroll mens kameraet er montert. BV6H har til og med en monteringsplass med 3/8" gjenge for montering av armer for monitorer, mikrofoner, lamper eller annet tilbehør.

Leveres med:

 


 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.