Beyerdynamic DT 1770 PRO 250ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO 250ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO 250ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO 250ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO 250ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO 250ohm
Beyerdynamic DT 1770 PRO 250ohm
Artikkelnummer: 1025927

Beyerdynamic DT 1770 PRO 250ohm

Profesjonelle lukkede referansehodetelefoner med Tesla-teknologi

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 250 Ω
 • Egnet for miksing, mastering, monitorering og opptak
 • 45 mm dynamisk Tesla neodymiumelement
5 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

DT 1770 Pro fra Beyerdynamic kom allerede i 2015 og ble umiddelbart hyllet for sin høye lydkvalitet, gode komfort og imponerende byggekvalitet. Det er det første profesjonelle headsetet med Tesla 2.0-teknologi som leverer strålende topper, varm bass og en lydprofil som utklasser mange andre hodetelefoner i samme segment. Beyerdynamics har produsert monitorhodetelefoner som har vært studiostandarden i flere tiår og med DT 1770 Pro markerer de en ny milepæl med en referansehodetelefon perfekt for miksing, mastering, monitorlytting og opptak i både hjemmestudio og i profesjonelle sammenhenger.

Fordeler

 • Lukkede studiohodetelefoner
 • Innkapsling over øret-design som stenger ute støy fra omgivelsene
 • Høy impedans på 250 ohm
 • 45 mm dynamisk Tesla neodymelement
 • Robust pannebånd i fjærstål
 • Ensidig, avtakbar kabel med mini-XLR
 • Myke, utskiftbare øreputer og pannebånd
 • Hard bæreveske inkludert

Beyerdynamic DT1770 Pro profesjonelle studiohodetelefoner

Hodetelefoner med tysk byggekvalitet

Hodetelefonene er helt bygget i Tyskland med den kvaliteten og komforten du forventer i denne prisklassen. Med det lukkede og omsluttende designet kan du fokusere helt på musikken eller lyden uten å la omgivelsene forstyrre. Øreputene er utskiftbare og det følger med to par forskjellige puter – et par i velur og et par i kunstskinn – som begge demper miljøet veldig effektivt. Hovedbraketten er laget av lett fjærmetall og selve ytterdekslene er laget av matt svart lettmetall. Hele hodetelefonen utstråler sober og solid kvalitet med en komfort som passer godt på alle hoder.

Kabeltilkoblingen er ensidig med en mini-XLR-kontakt og en avtakbar ledning. Det følger med to kabler som begge har en mini-XLR-kontakt i hodetelefonenden og 6,3 mm TRS på den andre. Den ene kabelen er 3 meter rett kabel mens den andre er spiralvridd opp til 5 meter lang.

Hodetelefonelementer med Tesla-teknologi

Beyerdynamic DT1770 PRO er bygget for deg som ønsker å mikse, mastere, monitorlytte eller spille inn i studio, alternativt for den hardbarkede lydfilen med høye krav i hjemmet. 45 mm Tesla-elementene og neodymmagnetene er fullstendig skjermet mot elektromagnetiske felt med deres metallhus og bruker Tesla 2.0-teknologi. Tesla er den fysiske verdien av magnetisk flukstetthet og oppkalt etter den kroatiske ingeniøren Nikola Tesla, som indikerer styrken til magefeltet i membranluftspalten. Ekstra store magnetspoler med trippellag av membraner i komposittmateriale er brukt for best mulig detaljrikdom og dynamikk. Resultatet er et sylskarpt stereobilde og spikerrett frekvensgjengivelse fra topp til bunn. Det dynamiske området gir detaljer i lydbildet du ellers ville savnet. Med en impedans på 250 Ohm krever de fortrinnsvis en god hodetelefonforsterker – både for best kjøring men fremfor alt for høyeste lydkvalitet.

Leveres med

 • Beyerdynamic DT 1770 Pro
 • To sett med øreputer; velur og imitert skinn
 • Spiralkabel 5 meter mini-XLR til 6,3 mm TRS
 • Rett kabel 3 meter mini-XLR til 6,3 mm TRS
 • Adapter 6,3 mm til 3,5 mm
 • Hard oppbevaringspose

Medföljande tillbehör till Beyerdynamic DT 1770 Pro

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen