Adapter Nikon G objektiv - Sony E kamerahus

Big Adapter Nikon G objektiv - Sony E kamerahus

1038300
649 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Bruk Nikon-objektiv på din Sony E.

Blenderringen på adapteren lar deg bruke Nikon-optikk uten blenderring fullt ut. Adapteren passer både på APS-C og fullformatskameraer, og kan brukes sammen med DX- og FX-objektiver.

Adapteren mangler elektroniske koblinger, noe som gjør at du ikke vil se blender, brennvidde eller fokusavstand i EXIF-informasjonen i bildefilen. Lysmålingen styres helt fra kameraet, og vil fungere som vanlig.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.