Birddog 4K SDI - 12G SDI, 4Kp60 NDI Encoder/Decoder
Birddog 4K SDI - 12G SDI, 4Kp60 NDI Encoder/Decoder
Artikkelnummer: 1054398

Birddog 4K SDI - 12G SDI, 4Kp60 NDI Encoder/Decoder

Allsidig og kompakt encoder/decoder som støtter 4K-videoinngang

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Tally-støtte
  • PoE+-støtte
  • 12G SDI-inngang og -utgang
16 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

BirdDog 4K 12G-SDI NDI Encoder / Decoder støtter opptil UHD 4K / 60 videoinngang for distribusjon over NDI-nettverk. Den kompakte enheten er konstruert av høykvalitets aluminium og har en 12G-SDI-inngang og 12G-SDI / HDMI 2.0-utganger. Den har også en innebygd krysskonverter som gjør at SDI-inngangen kan sløyfes ut via HDMI-utgangen.

Fordeler

  • Tally støtte
  • PoE+ støtte
  • 12G SDI inngang og utgang
  • UHD 4K / 60 videoinngang
  • Inkluderer BirdDog Comms Lite intercomsystem for Windows

Flere viktige funksjoner

En viktig funksjon er et SFP + utvidelsesspor som støtter SFP +-moduler for fibertilkobling og Ethernet-protokoller fra 1-10GbE. Enheten er komplett med 3,5 mm lydinngang/utgang, en 4-rads OLED-skjerm og USB 3.0. Den kan drives av en standard strømkilde eller via PoE+.

Leveres med Comms Lite intercom system

4K 12G-SDI NDI Encoder / Decoder leveres med BirdDog Comms Lite intercom-system, som støtter opptil fire BirdDog-enheter. Comms Lite er Windows-kompatibel og tilbyr funksjoner som automatisk å finne ulike NDI-kilder, overvåke kameralyd og snarvei til nettkonsollen. For en mer komplett versjon av applikasjonen er en valgfri oppgradering (Comms Pro) tilgjengelig. Koderen/dekoderen er også kompatibel med den valgfrie BirdDog Central-programvaren, som hjelper deg med å dekode NDI tilbake til SDI eller HDMI.

Leveres med

  • BirdDog 4K 12G-SDI NDI-koder / dekoder
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen