Birddog BIRDDOG P200 WHITE
Birddog BIRDDOG P200 WHITE
Birddog BIRDDOG P200 WHITE
Birddog BIRDDOG P200 WHITE
Artikkelnummer: 1054474

Birddog BIRDDOG P200 WHITE

PTZ-kamera med fullNDI- og 30x-zoom

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Full NDI PTZ-kamera
 • Sony CMOS bakbelyst sensor
 • Oppløsning opptil 1080p60
30 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Birddog P200 er et fleksibelt og fleksibelt PTZ-kamera. En fin 1/2,8” CMOS-sensor sammen med en vellaget optikk med 30x optisk zoom og minimum blenderåpning på f/1,6 gir deg alle muligheter for en fantastisk bildekvalitet og opplevelse i overføringen eller opptak. Den fine lysfølsomheten gjør P200 perfekt for alle kringkastingsapplikasjoner, sport, eksterne studioer, redaksjoner, kirker og alle sendinger og prosjekter der kvalitet er viktig.

Fordeler

 • Fullt NDI PTZ-kamera
 • Sony CMOS-bakgrunnsbelyst sensor
 • Full Sony bildemodul
 • Oppløsning opptil 1080p60
 • 30x optisk zoom
 • Trippel utgang - NDI, SDI og HDMI på samme tid
 • Superlav latens
 • Tilgjengelig i sort eller hvit

NDI på sitt beste

P200 er et av verdens flaggskip NDI®-kameraer, og hele kodekmotoren er bygget om fra grunnen av for å gi enda lavere ventetid og høyere bildekvalitet med lavere datahastighet. P200 PTZ-kameraet bruker BirdDogs tilpassede NDI® silisiumbrikke og bruker en Sony CMOS-bakgrunnsbelyst sensor og full Sony Image Module for den beste bildekvaliteten.

Bygget på en ekte Sony Image-modul med Sony CMOS-bakgrunnsbelyst sensor, har P200 superrask fokus, utrolig skarpe bilder og utrolig rask zoom. P200 har bildefrekvenser på opptil 1080p60, 30x optisk zoom og sender ut SDI, HDMI og NDI® samtidig. 3,5 mm lydkontakter gjør at P200 kan fungere med BirdDog Comms, verdens første NDI-intercom-plattform for lyd. Comms er en Windows 10-applikasjon som kan kjøres på hvilken som helst Windows 10-kompatibel PC, bærbar PC eller overflate for en berøringsskjermopplevelse.

P200 er designet for de mest krevende på bildekvalitet. Den overlegne optikken gjør P200 perfekt for Sport, Broadcast, Live Event Production, IMAG, Education og alle andre applikasjoner der kvalitet er viktig. P200 kan også brukes som et tradisjonelt PTZ-kamera med SDI-, RS422-, RS485- og RS232-kontroll slik at du kan bevege deg inn i NDI®-verdenen når du er klar.

Du får ikke bedre fargeverktøy

P200s nye avanserte fargeverktøy låser opp et sett med utrolig kraftige, profesjonelle fargejusteringsfunksjoner. Full Color Matrix gir 64 individuelle kontrollnivåer for metning og nyanse av rødt, grønt, blått, cyan, gult og magenta, mens de 72 gammastoppene lar deg justere svartnivået akkurat der du vil ha det og gjøre alt dette fra den gratis kamerakontrollen apper. Nye video-, eksponerings- og detaljforbedringsverktøy er også inkludert for å komplettere denne eksepsjonelt kraftige oppdateringen. Cam Control-appen er den enkleste og mest brukervennlige måten å ringe inn BirdDog-kameraer på. Bare last inn på en Windows 10-maskin på samme nettverk som BirdDog-kameraene dine og få tilgang til alle funksjonene til kameraet gjennom et vakkert grensesnitt. Skriv raskt inn utseendet du liker og kopier innstillinger på tvers av flere kameraer på sekunder. Og det er 100 % GRATIS med alle BirdDog PTZ-kameraer.

Leveres med

Birddog P200 White

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen