Birddog P400 Svart
Birddog P400 Svart
Birddog P400 Svart
Artikkelnummer: 1050665

Birddog P400 Svart

FullNDI PTZ-kamera med 4K-sensor

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • 4K Full NDI-kamera med CMOS-sensor
 • 20x optisk zoom og 12x digital zoom
 • Full NDI-, 6G SDI- og HDMI-utgang
57 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

BirdDog P400 er et full NDI 4K PTZ-kamera med opptil 4K30 oppløsning, en 8,5 MP Sony CMOS-sensor, Fantastisk fargekontroll og samtidig 6G-SDI, HDMI og NDI. Detaljert 4K-oppløsning og funksjoner for rask panorering, tilt, zoom og autofokus gjør P400 ideell for rask sport, store innendørsarrangementer og andre dynamiske produksjoner. Kombiner den med en NDI-dekoder for å koble den til en standard bildemikser eller bruk NDI og få kameraet direkte inn i en datamaskin via programvare.

Fordeler

 • 4K Full NDI-kamera med CMOS-sensor
 • 20x optisk zoom og 12x digital zoom
 • Tilgjengelig i sort eller hvit
 • Full NDI, 6G-SDI og HDMI-utgang
 • POE ++

FANTASTISK 4K NDI MED FANTASTISK FARGEVERKTØY

P400 har fantastisk 4K-oppløsning NDI og tillater chroma subsampling i ditt valg mellom 4: 2: 0 eller 4: 2: 2. Den kombinerer BirdDogs tilpassede NDI® silisiumbrikke, en 4K Sony CMOS-bakgrunnsbelyst sensor og en Sony Image Module. P400 inkluderer fargeverktøy på et profesjonelt nivå, inkludert fargematrisekontroll. Sjekk for eksempel svartnivå, gamma og mye mer.

4:2:2 4K VIDEO

P400 debuterer verdens første 4K NDI med krom-subsampling på 4:2:2 som kan dekodes innebygd i maskinvare av BirdDogs 4K-familie av NDI-kodere og dekodere. Ved dekoding med en 4:2:0-mottaker vil strømmen automatisk bruke 4:2:0. Tenk på det som et automatisk og virtuelt håndtrykk.

ADAPTIV BITRATE

Full NDI® er en kodek med variabel bithastighet. Under normale omstendigheter anbefaler BirdDog å tillate omtrent 140 Mbps i HD, eller 6 strømmer per 1 GbE kabel med lite plass. I 4K anbefales det å tillate omtrent 300 Mbps eller 3 strømmer med litt plass for å tillate uforutsette topper. Med BirdDogs verktøy kan du velge bithastighet for å passe båndbredden og kravene dine. I begge HD kan du jobbe mellom 80-180Mbps og i 4K kan du velge datahastigheten til å være et sted mellom 60 og 360Mbps.

BIRDDOG CAM KONTROLL

BirdDog Cam Control gir full tilgang til hele fargematrisen, svartnivåer og til og med gamma for å kunne fargekorrigere P400 profesjonelt. Høyreklikk for å se kameraet i fullskjermmodus på en sekundær skjerm for å virkelig få det utseendet du ønsker, og kopier deretter innstillingene til fargematchende kameraer i løpet av sekunder.

UTROLIG LAV LYS YTELSE

Under dårlige lysforhold bytter kameraet automatisk fra dag- til nattmodus og fjerner IR-filteret for å øke følsomheten til klare bilder i nesten mørke.

TRIPPEL UTGANG. NDI, 6G-SDI OG HDMI

Med NDI, 6G-SDI og HDMI samtidige utganger, er P400 klar til å gå live med din fulle NDI®-arbeidsflyt i dag, eller hvis du fortsatt er i en gammeldags SDI-arbeidsflyt kan du bruke som et SDI-kamera og gjøre det enklere å komme inn i NDI®-verdenen. lar deg eliminere behovet for å legge til rammebuffere.

SUPERFIN-ROBOTIKK. NØYAKTIG KONTROLL VED FINGERSPISSENE

P400s robotteknologi er nøyaktig og følsom. Reduser panorerings- og tilthastigheter for å lage superprofesjonelle bilder som er dramatiske, eller øk hastigheten til høyaktive sporter slik at du kan følge bevegelsene.

20X OPTISK ZOOM

Den 20x optiske zoomen tilbyr en lyssterk F2.0 blenderåpning med en superjevn og rask zoom. Gå over fra bred til telekom og hent forhåndsinnstilte posisjoner raskt og med superfin presisjon. Den utrolige optiske zoomfunksjonen gjør P400 perfekt for idretter som fotball, baseball, hockey, skibakker, basketball, fotball og mer.

TALLY LIGHT

NDI har tallyinformasjon innebygd i metadataene, så når P400 er koblet til en NDI-aktivert bryter, lyser den opp foran på enheten for å sikre at talentet ditt på lufta alltid vet hvilket kamera som er live.

POE ELLER DC STRØMVALG

P400 kan drives av Power over Ethernet (PoE ++) for enkeltkabeldrift som kan bære video, lyd, strøm, Tally og intercom, eller du kan velge å bruke den medfølgende strømadapteren.

PTZ TASTATUR

Kombiner P400 med BirdDog PTZ-tastaturet og du har total kontroll over alle funksjoner eksternt. PTZ Keyboard er et fullverdig PTZ-tastatur som kan kontrollere opptil 255 PTZ-kameraer på et enkelt nettverk slik at det kan skaleres til selv de mest komplekse installasjonene. Kameraet kan styres via NDI eller med RS422 / RS232 når det brukes i SDI-modus.

Leveres med

 • BirdDog P400 (hvit)
 • IR fjernkontroll
 • Strømforsyning
 • Veske med skruer
 • RJ45 til RS-232 adapter
 • RJ45 til RS-422 adapter
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen