Birddog P4K Black
Birddog P4K Black
Birddog P4K Black
Artikkelnummer: 1054469

Birddog P4K Black

Svart PTZ-kamera med 4K-sensor og full NDI

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • 4K 10-bits full NDI PTZ-kamera
 • 1" Sony Exmor R CMOS bakbelyst 4K-sensor
 • Doble 6G-SDI-porter og HDMI 2.0
103 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Birddog P4K er flaggskipet til Birddogs PTZ-kameraer. En enorm 1” Sony Exmor R CMOS-bakgrunnsbelyst sensor og 14,4 millioner effektive piksler gjør at P4K kan levere fantastiske bilder i 4K-oppløsninger med full NDI. Utmerket lysfølsomhet gjør P4K perfekt for alle kringkastingsapplikasjoner, sport, eksterne studioer, redaksjoner, kirker og alle sendinger og prosjekter der kvalitet er viktig.

Fordeler

 • 4K 10-bits full NDI PTZ-kamera
 • 1” Sony Exmor R CMOS bakgrunnsbelyst 4K-sensor
 • Støtter NDI
 • Doble 6G SDI-porter og HDMI 2.0
 • 12x optisk zoom med bildestabilisator
 • Bredt dynamisk område
 • Tilgjengelig i sort eller hvit

Birddog P4K

Sony 1” sensor, størrelsen betyr noe

Den massive 1 ”Sony Exmor R CMOS-bakgrunnsbelyst sensor leverer fantastiske bilder i alle opptaksmoduser og bildefrekvenser, enten det er i HD eller 4K. De beste bildene kommer fra de beste sensorene og P4K er bygget utelukkende rundt den beste sensoren i sin kategori.

Ingen kompromisser

I NDI®-verdenen er det to varianter, NDI® og NDI | HX. NDI® også kalt fullNDI er en variabel bithastighet, I-Frame-kodek som når omtrent 140 Mbits ved 1080p60 og er visuelt tapsfri. NDI | HX er en komprimert, lang GOP, H.264-variant som når omtrent 12Mbits ved 1080p60. P4K er en PTZ designet for de mest krevende live-produksjonsfotograferingene og støtter alle de tradisjonelle bildefrekvensene du kan forvente, inkludert 29,97, men nå kan du bruke PTZ-en som et kamera for TVC, drama og film 24p for det fantastiske filmatiske utseendet. To uavhengige 6G SDI-utganger og en HDMI 2.0-utgang, alle utganger er aktive samtidig for å skape fleksible arbeidsflyter. P4Ks robotikk er nøyaktig og følsom. Reduser panorerings- og tilthastigheter for å lage profesjonelle bilder som er dramatiske, eller øk hastigheten til høyaksjonsidretter slik at du kan følge bevegelsene.

Avansert fargekontroll

Med kompetente gammainnstillinger og svart gammajustering har finjustering av bildet ditt aldri vært mer fleksibelt i en PTZ. Sonys sensorteknologi setter tonen for din neste kvalitetsproduksjon.

Tally i alle retninger

Tally-lysene foran, bak og på siden er kombinert for å skape et 360 graders Tally-lys. Nå kan alle i produksjonsteamet se hvilket kamera som sender.

Adaptiv bithastighet

Full NDI® er en kodek med variabel bithastighet. Under normale omstendigheter anbefaler BirdDog å tillate omtrent 140 Mbps i HD, eller 6 strømmer per 1 GbE kabel med liten takhøyde. I 4K anbefales det å tillate omtrent 300 Mbps eller 3 strømmer med litt plass for å tillate uforutsette topper. Med BirdDogs verktøy kan du velge bithastighet for å passe båndbredden og kravene dine. I begge HD kan du skli mellom 80-180Mbps og i 4K kan du velge datahastigheten til å være et sted mellom 60 og 360Mbps.

Sjekk PTZ-kameraet ditt

Kombiner P400 med BirdDog PTZ-tastaturet og du har total kontroll over alle funksjoner eksternt. PTZ Keyboard er et fullverdig PTZ-tastatur som kan kontrollere opptil 255 PTZ-kameraer på et enkelt nettverk slik at det kan skaleres til selv de mest komplekse installasjonene. PTZ-tastatur kan kontrollere P400 over NDI® eller med RS422 / RS232 når det brukes i SDI-modus.

Utvikle systemet ditt

Birddog gir deg muligheter til å utvikle systemet ditt ett skritt videre. Med avansert programvare åpner Birddog opp flere nye verdener. Dette gir utrolig styrke og gir deg ekstrem fleksibilitet.

CENTRAL LITE
Slå sammen Central Lite med hvilken som helst NDI®-kilde, inkludert all BirdDog-maskinvare som kan lage NDI®-kilder, du kan nå kjøre NDI®-strømmene dine til en hvilken som helst BirdDog Studio NDI eller Mini for å dekode NDI® tilbake til SDI eller HDMI.

CAM-KONTROLL
Cam Control gir enkel tilgang til alle innstillinger for alle BirdDog-kameraer i nettverket ditt. Få utseendet du ønsker på fullskjerm og kopier deretter over flere kameraer for å matche fargen på sekunder.

COMMS LITE
Comms Lite er din gratis Audio Intercom-løsning. Med støtte for fire BirdDog-enheter pluss én regissør, er Comms Lite en fin måte å begynne å bruke Audio Intercom i liveproduksjonene dine.

Leveres med

 • Birddog P4K Svart
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen