Kamerarem Backpack Breathe

Black Rapid Kamerarem Backpack Breathe

1028608
769 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kamerarem som festes i ryggsekken

For å unngå at ryggsekken og kameraremmen fester og floker seg sammen. Beltet fungerer akkurat som Black Rapids vanlige kameraremmer, men istedet for å henge over brystet og rundt nakken så festes kameraremmen til din ryggsekk. Remmen er laget av nylonstoff, dens lengde er justerbar og leveres med Connector (CR-3) og Fastener (FR-5).

Lengde: 80 cm
Bredd: 2.5 cm

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.