Kamerarem Cross Shot Breathe svart

Black Rapid Kamerarem Cross Shot Breathe svart

1028619
  • Gir deg rask tilgang til kameraet
  • Øker komforten gjennom å bære kameraet på skulderen
  • Fungerer sammen med ryggsekk
879 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Ha alltid kameraet på rett plass!
"Cross Shot" gir deg rask tilgang til kameraet og gjør det lett å bære kameraet på skulderen over brystet.

Black Rapid Cross Shot er festet til kameraet på samme måte som alle andre Black Rapids kameraremmer ved å skru den inn i kameraets stativsokkel. Dette gjøres enkelt ved å fjerne stroppen hvis du vil at kameraet skal f.eks. stå på et stativ, og du ikke ønsker at remmen skal være i veien.

Passer alle
Cross Strap fungerer like godt uavhengig av om du har den på høyre eller venstre skulder, og dens gummierte skaft er utfortmet for å tillate at det sitter fast på skulderen og ikke glir av. Du stiller enkelt inn hvor lang du vil at beltet skal være og hvor mye plass du vil at kameraet skal kunne bevege seg.


 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.