ATEM 1M/E Advanced Panel

Blackmagic Design ATEM 1M/E Advanced Panel

1038420
37 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Styrepanel til ATEM bildemikser

ATEM 1 M/E Advanced Panel er et styrepanel for Blackmagic Designs videomiksere. Kontrollpanelet har knapper for og enkelt bytte bildekilde, samt en T-bar for å lage myke overganger. Statusdisplayet lar deg overvåke mikseren, og gjør det enkelt å justere innstillingene.

Tilkobling til mikser

Kontrollpanelet kobles til bildemikseren via nettverkskabel, noe som gjør at kontrollpanelet og bildemikseren ikke trenger og plasseres nær hverandre. Kontrollpanelet har også mulighet til å loope videre nettverkssignalene til f.eks. en datamaskin eller en ATEM Camera Control Panel.

Knapper for å bytte bildekilde

På kontrollpanelet finnes det knapper til 10 stk ulike kilder. Ved siden av knappene vises navnet på inngangen slik at du lett kan se hvilken knapp som hører til hvilken kamerainngang. Navnet på inngangene kan også fargekodes hver for seg for å få det ekstra tydelig hva de ulike knngangene er. Bakgrunnsbelysningen på knappene endres avhengig av hvilken inngang som for tilfellet er i bildet. Ved hjelp av shift-knappen får alle knapper en alternativ bruk, noe som gjør at opptil 20 innganger kan håndteres av kontrollpanelet.

Montering

Størrelsen på ATEM 1 M/E Advanced Panel er tilpasset for å kunne monteres på en 19 tommers rack på en utdragbar slede. Under kontrollpanelet finnes festepunkter som også gjør det mulig å skru den fast i f.eks. en bordskive.

Strømforsyning

ATEM 1 M/E Advanced Panel kan strømforsynes direkte via 230 volt eller via 12 volt via XLR-tilkobling. Dersom begge inngangene strømforsynes samtidig får du redundans om en av strømkildene skulle forsvinne.

Leveres uten strømkabel

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.