DaVinci Resolve Mini Panel

Blackmagic Design DaVinci Resolve Mini Panel

1032877
37 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kontrollpanel fra Blackmagic Design som kobles til datamaskinen og gir deg mulighet til å styre softwaren DaVinci Resolve. Panelet har to skjermer som viser funksjoner og verdi fra programvaren.

Med dette kontrollpanelet får du full kontroll når du fargekorrigerer ditt materiale i DaVinci Resolve. Panelet har tre styrekuler som blant annet styrer fargekanalene RGB. Det finnes også 12 justeringsratt som gir deg presisjonsjustering av blant annet Y lift, Y gamma, Y gain, kontrast, metning og Luminance Mix. Trykker man på noen av rattene nullstilles verdien til sitt utgangspunkt. Panelet har også 18 knapper for å styre blant annet start, stopp og fullskjerm.

På den øvre delen av panelet sitter to 5 tommers skjermer. Disse kan vise ulike funksjoner, og verdien fra DaVinci Resolve og de åtte rattene under skjermene lar deg redigere disse verdiene.

Kobles til datamaskinen via USB-C eller via nettverk.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.