Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

A3+

Epson Fotopapper A3+ Enhanced Matte Poster Board 20 blad

301988
  • Tykt fotopapir med matt overflate
  • Utskrifter med samme følelse som å montere på kartong
  • Vekt: 850 gram
729 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Epson inkjetpapir Enhanced Matte Posterboard
Både butikker, fotografer, modellagenturer, reklamebyråer og flere har stor nytte av å kunne bruke en matt flate med samme stivhet som et bilde montert på kartong- 1,3 mm tykkelse. Dette papiret er utviklet spesielt for Epson UltraChrome K3- skrivere. Utskriftene blir matte med mettede fargenyanser og detaljer også i skyggepartier. Det selges i 20-pk i formatene A3+ og A2. Tross tykkelsen går det utmerket å skrive på ovennevnte Epson- skriver ettersom en rett papirbane benyttes med vår Micro Piezo- teknikk.

Den nye Enhanced Matte Poster Board veier 850 gram per kvadratmeter og kan skrives ut dobbeltsidig. Den inneholder to lag med Forest Stewardship Council(1) (FSC)- merket papir. FSC- merket garanterer at produktet støtter ansvarsfullt skogbruk over hele verden.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.