Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fotopapir rull Premium Satin Canvas 350 gr

Epson Fotopapir rull Premium Satin Canvas 350 gr

1024258
549 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Fotopapiret, Premium Satin Canvas, fra Epson, gir den best mulige bildekvaliteten og vil tilfredsstille dine strengeste krav. Den harde duken består av 65% polyester og 35% bomull og gjør dette til et fantastisk papir for foto og kunst. Det har en belegg med høy oppløsning som er fleksibel uten at det strekkes ut, samt en fin struktur som gir ekte kunstnersik utseende og stabilitet.

Premium Satin har en høyblank overflate og er hurtigtørkende og vannfast. Den passer for en rekke ulike områder som krever maksimal kvalitet og lang tid på utstilling.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.