Boss Katana 50 Gen 3
Boss Katana 50 Gen 3
Boss Katana 50 Gen 3
Boss Katana 50 Gen 3
Boss Katana 50 Gen 3
Boss Katana 50 Gen 3
Artikkelnummer: 1100991

Boss Katana 50 Gen 3

Kompakt forsterker perfekt for hjemmet

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Fem forsterkertyper for alle sjangere
 • Hodetelefonkontakt for å øve i stillhet
 • Total utgangseffekt – 50 watt
3 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

BOSS lanserer tredje generasjon av sine bestselgende Katana-forsterkere, nå oppdatert med nye lyder og funksjoner. De syv modellene i Katana Gen 3-serien leverer forbedret ytelse for å ta gitarspillet ditt til nye høyder. Med nye Tube Logic-forbedringer gir disse forsterkerne et enda rikere lydbilde, følelse og respons. En spesiell ny funksjon er den uttrykksfulle Pushed-lydkarakteren, perfekt for deg som liker et lydbilde på grensen til overstyring. BOSS Tone Studio-appen har også blitt oppdatert, noe som gjør det enklere enn noensinne å redigere forsterkerinnstillinger og effekter på avstand.

Fordeler

 • Bærbar og kraftig forsterker med 12-tommers drivere
 • Et bredt utvalg av toner som passer til pop, rock, blues og metal
 • Fem forsterkertyper med til sammen ti forskjellige lydkarakterer
 • Innebygde effekter - chorus, delay og reverb
 • Effektkontroll i tre trinn - 0,5, 25 og 50 watt
 • Hodetelefonkontakt for øving i stillhet
 • Total utgangseffekt - 50 watt

Katana 50 Gen 3'

Kompakt forsterker med mange muligheter

Katana Gen 3 har videreutviklinger av de fem forsterkerprofilene fra tidligere Katana-modeller, inkludert den ikoniske høygain-profilen Brown. Alle de seks forsterkerprofilene har en valgbar variasjon, noe som gir 12 unike toner som passer til alle musikkstiler fra pop, rock, country og metal. Noen modeller har også en nyutviklet Bloom-krets som omformer forsterkerens følelse og respons. Katana Gen 3 tilbyr omfattende lydtilkoblingsmuligheter og kraftige verktøy for moderne musikere. Tone Setting-minner gjør det mulig å lagre og hente frem komplette forsterker-/effektinnstillinger, mens kontaktene på bakpanelet støtter fotbrytere og en ekspresjonspedal.

Effekter for alle

Katana Gen 3 har fem innebygde effektkategorier med viktige valg fra BOSS' historiske bibliotek. Booster-, Mod-, FX-, Delay- og Reverb-seksjonene har forbedret lydkvalitet, enkle parametere og tre variasjoner hver, noe som gir tilgang til 15 unike effekter. Med den oppdaterte BOSS Tone Studio-programvaren for macOS og Windows kan brukerne tilpasse de innebygde effektene fra 60 forskjellige typer og justere dype innstillinger som ikke er tilgjengelige fra forsterkerpanelet.

Leveres med

 • BOSS Katana 50 Gen 3, 50 watt 1x12 Combo
 • Strømkabel
 • 1 års begrenset garanti på deler
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen