Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

GF 32-64mm f/4 R LM WR

Fujifilm GF 32-64mm f/4 R LM WR

1031554
  • Normalzoom tilsvarende 25-50mm
  • Konstant blender
  • Blenderring, værtett og stille, rask autofokus
24 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Fujifilm GF 32-64mm f/4,0 R LM WR

Normalzoom med Fujifilm GF fatning. Tilsvarer 25-50mm brennvidde, og er veldig fleksibelt takket være zoomen.

Fordeler:

  • Tilsvarer 25-50mm brennvidde
  • Låsbar blenderring
  • Værtett
  • Rask og stille autofokus

GF 32-64mm R LM WR  har en brennvidde tilsvarende 25-50mm (35mm format) med en konstant maksimal blenderåpning på f/4. Objektivet består av 14 linseelementer i ni grupper inkludert tre ED-linseelementer for å minimere forekomsten av kromatisk aberrasjon, og for å produsere bilder av enestående kvalitet og vakker forgrunn- og bakgrunnsskarphet. Det interne fokussystemet i kombinasjon med en linjær fokusmotor muliggjør en veldig rask, stille og presis fokusinnstilling.

Fujifilm GF-optikk er objektiver av høy kvalitet tilpasset Fujifilms GFXs system. Objektivet bygger videre på arven fra Fujifilm X-serien, og har en blenderring med en låseknapp slik at du ikke ved et uhell endrer innstillingen. Innstilt på C kontrolleres blenderen via innmatningshjulet på kamerahuset istedet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.