Calibrite ColorChecker Display Plus
Calibrite ColorChecker Display Plus
Calibrite ColorChecker Display Plus
Calibrite ColorChecker Display Plus
Calibrite ColorChecker Display Plus
Calibrite ColorChecker Display Plus
Calibrite ColorChecker Display Plus
Calibrite ColorChecker Display Plus
Artikkelnummer: 1052117

Calibrite ColorChecker Display Plus

Profesjonell kalibrering for foto og video

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
 • Kalibrering for skjerm, bærbar PC og projektor
 • Maksimal lysmåling på 2000nits
 • Kompatibel med USB-C
3 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
ColorChecker Display Plus inkluderer alle funksjoner som Calibrite ColorChecker Display Pro – pluss noen ekstra fordelaktige funksjoner. Dette er en skjermkalibrering for filmskapere og fotografer som ønsker et avansert alternativ og maksimal kontroll på HD- og HDR-skjermen. Den har teknologien for å oppnå optimale svarte og korrekte nøytrale detaljnivåer for definert skygge og mer nøyaktighet i mørke farger.

Fordeler

 • Måler lysstyrke opptil 2000 nits
 • Få nøytrale detaljnivåer
 • Høyere nøyaktighet i mørke farger
 • 1886 gammakurve som er standard for HDTV
 • Kompatibel med USB-C og inkludert USB-C til USB-A-adapter

Brukerdefinerte innstillinger

ColorChecker Display Pro tilbyr avanserte brukerdefinerte innstillinger, dyptgående kvalitetskontrollfunksjoner, men også enkle forhåndsdefinerte bildemoduser. Velg mellom hastighet og detaljert kontroll, helt i henhold til din individuelle arbeidsflyt. Colorimeteret er basert på et optisk system med skreddersydde filtre som gir førsteklasses resultater på alle moderne skjermteknologier og kan også oppdateres for fremtidig teknologi.

Kombinasjon av tre funksjoner

Den kombinerer tre funksjoner: måling av omgivelseslys, skjerm og projektorprofilering. En integrert diffusor for måling av omgivelseslys gjør at du enkelt kan måle lyset på arbeidsplassen. Roter diffusoren, og den forvandler et bordstativ for projektorprofilering. Til slutt er kolorimeteret montert på skjermen og ved hjelp av en integrert motvekt, som enkelt kan justeres, kalibreres og profileres skjermen.

Software som samsvarer med forskjellige skjermteknologier

ColorChecker Display Pro leveres med neste generasjons programvare. Funksjoner som "Ambient Light Smart Control" måler og kompenserer automatisk for endringer i omgivelseslys eller FlareCorrect som måler refleksjoner på skjermen og automatisk kompenserer for for eksempel en høyglanset bildeoverflate. ColorChecker Display Pro gir best mulig resultater på alle moderne skjermteknologier, inkludert lysdioder og forbedrede fargerommonitorer (f.eks.

Kalibrering av projektor

ColorChecker Display Pro lar deg også kalibrere projektoren din for å få samme profil på den som på skjermen. Det tar da hensyn til romforholdene, og du kan opprette en nøyaktig projektorprofil på bare noen få minutter. Dette sikrer at du viser bildene dine med samme nøyaktighet som på skjermen.

Systemkrav

 • MacOS X 10.14x og nyere (med de nyeste oppdateringene installert)
 • Microsoft Windows 8.1® 32 eller 64 biter eller Microsoft Windows 10® 32 eller 64 biter. Alle operativsystemer bør ha den nyeste versjonen av oppdateringspakken installert
 • 2 GB RAM
 • Intel Core 2 Duo-prosessor eller bedre prosessor
 • 2 GB tilgjengelig (avhengig av installerte komponenter)
 • USB-port
 • Skjermoppløsning 1024 x 768 piksler eller høyere
 • De nyeste driverne for skjermkortet bør installeres
 • DVD-leser eller rask Internett-tilkobling kreves for å installere programvare, laste ned og automatisk oppdatere programvaren
 • Bruker må ha administratorrettigheter for å installere og avinstallere programmet
Produktregistrering kreves for å motta Calibrite teknisk støtte i garantiperioden, registrere deg direkte www.calibrite.com/register. Registrer enheten din innen de første 30 dagene etter kjøpet.

Leveres med

 • Calibrite ColorChecker Display Plus
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen