Calibrite ColorChecker White Balance
Artikkelnummer: 1053211

Calibrite ColorChecker White Balance

Korrekt eksponering og hvitbalanse

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-05-30
Butikklager:
  • Reduser fargeskift
  • Forbedre forhåndsvisningen på kameraets skjerm
  • Rediger bildene dine raskere ved etterbehandling
649 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
ColorChecker White Balance er et nøytralt kort som brukes til å levere riktig hvitbalanse i både bilde og video. Bruk den til å utføre tilpasset hvitbalanse i kameraet for å sikre nøyaktig, ensartet, nøytral hvit – under alle lysforhold. Perfekt for fotografer og filmskapere.

Leveres med

  • Calibrite ColorChecker White Balance
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.