Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Follow Focus for 15mm rods

Cambo Follow Focus for 15mm rods

1003595
9 745 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

MFC-2 er en Follow Focus som kun sitter på en rods som gjør den veldig fleksibel, og enkel å montere og raskt skallbytte-optikk. Kompatibel med alle 15mm rods-systemer og leveres komplett med tannhjul (mod 0.8-45 tenner) og justerbar tannhjulrem. 2 enkle justerbare stopp.

Funksjoner:
- Mulig å montere i to forskjellige posisjonen
- Kun én låsning
- Utbyttbar fokusretning
- Magnetisk utbyttbar markeringsring
- 2stk justerbare stopp

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.