EF 500mm f/4L IS II USM

Canon EF 500mm f/4L IS II USM

314179
 • For fotografer som krever høy prestasjon og lang brennvidde
 • Beskyttelsestetning mot støv og vann, og passer perfekt for svært tøffe forhold
 • Fremstående bildestabiliseringsteknikk
125 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

EF 500mm f/4L IS II USM
Regntrekk Large DSLR (opp til 600mm)
Pusseklut Photo Microklear Cloth
126 338 NOK
EF 500mm f/4L IS II USM
Etbenstativ MMA49C karbonfiber 5-delt
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
127 649 NOK

Den perfekte løsning for dyre-, natur- og sportsfotografer ute på oppdrag, et supertelefoto-objektiv med høy forstørrelsesgrad og integrert bildestabilisatorteknologi.

Profesjonell bildekvalitet møter høy forstørrelsesgrad

Kompakt og lett supertelefoto EF 500mm f/4L IS II USM er laget av titan og en lett magnesiumlegering som reduserer vekten uten å ofre styrke eller kvalitet i konstruksjonen.

Avansert optisk design

En kompleks optisk design med fluoritt- og UD-objektivelementer for å takle aberrasjoner og fordreining. En rask blenderåpning på maksimalt f/4 lar deg bruke Canon Extender EF 2,0x III og fortsatt beholde AF på kameraer i EOS-1-serien.

Rask, stillegående autofokus

En ringformet USM (ultrasonisk motor) bruker vibrasjoner med ultrasonisk frekvens for å drive en ekstremt rask autofokus nesten lydløst. Høyhastighets CPU og optimaliserte AF-algoritmer bidrar ytterligere til den høye AF-hastigheten. Fast elektronisk manuell fokus-overstyring er tilgjengelig uten at du må deaktivere AF.

Bildestabilisator

Innebygd bildestabilisator-teknologi lar deg ta håndholdte bilder med lukkerhastigheter som er opptil fire trinn langsommere enn vanlig uten kameraristing. Flere IS-innstillinger gir bedre bildekvalitet når du panorerer.

IS-innstilling 3

Den nye IS-innstilling 3 aktiverer bildestabilisatorelementet kun under eksponering, og er ideell for alle typer action-fotografering, spesielt områder som krever panorering.

Forbedret bildekvalitet med SWC-belegg

Canons patenterte Subwavelength Structure-belegg er designet for bruk i digitalfotografering og reduserer skygger og gjenskinn forårsaket av interne reflekser. Ved å eliminere årsaken, reduserer belegget refleksjoner og leverer skarpe, klare bilder.

Motordrevet fokusering

EF 500mm f/4L IS II USM har en Power Focus-innstilling med to hastigheter som justerer fokus med en jevn, konstant hastighet som er perfekt for videoopptak.

L-serie-kvalitet

L-serien er Canons flaggskipserie med profesjonelle objektiver og representerer det ypperste innen presisjonsdesignet EF-optikk. L-seriens objektiver kombinerer overlegen ytelse med glimrende håndtering, og er støv- og fuktighetsbestandig.

Egenskaper:

 • 500 mm objektiv med høy ytelse
 • Fluorittobjektivelement og UD-objektivelement
 • Rask blenderåpning på maksimalt f/4
 • Ringformet USM for rask AF 4-trinns bildestabilisator
 • Beskyttende fluorittbelegg på deler foran og bak
 • 9-bladers blenderåpning
 • Power focus for video
 • Støv- og fuktighetsbestandig

Leveres med:

 • solblender ET-138 WII
 • objektivdeksel (E-163B)
 • objektivetui/koffert 500B
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.