Canon EOS C70 + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS C70 + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS C70 + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS C70 + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS C70 + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS C70 + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS C70 + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS C70 + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS C70 + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS C70 + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS C70 + Atomos Shinobi HDMI 5”
Canon EOS C70 + Atomos Shinobi HDMI 5”
Artikkelnummer: 1058010

Canon EOS C70 + Atomos Shinobi HDMI 5”

Pakke med kompakt, kraftig cinekamera og lyssterk 5"-skjerm

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 4K Super 35 DGO-sensor (dobbel forsterkningsutgang)
 • Høyt dynamisk område på 16 trinn
 • 12-biters rålysopptak
62 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon C70 er et kompakt, fleksibelt cinemakamera og er det første kameraet fra Canon med det nye RF-fatningen. Fatningen gir deg muligheten til å bruke objektiver fra RF-serien som har raskere kommunikasjon mellom kamera og objektiv, og gir deg en bildekvalitet på aller høyeste nivå. Designet med en kompakt størrelse og et enkelt grensesnitt gjør den nye C70 perfekt for blant annet innholdsskapere, TV-produksjoner, dokumentarfilmskapere og live-arrangementer. Takket være størrelsen på kameraet kan du også enkelt montere det på en gimbal eller drone, og ha friheten til å lage som aldri før.

Fordeler

 • 4K Super 35 DGO-sensor (Dual Gain Output)
 • Høyt dynamisk område på 16 trinn
 • 12-bits Raw Light-opptak
 • Ta opp med opptil 120 bilder per sekund i 4K
 • Rammeopptak / Stop-Motion
 • Doble SD-kortspor med støtte for samtidig opptak i flere formater
 • XF-AVC Proxy-støtte
 • Dual Pixel CMOS AF med iTR AF X (Intelligent Tracking & Recognition)
 • Profesjonelle input og output
 • Kompatibel med adapteren EF-EOS R 0.71x for å montere objektiver fra Canon EF-serien

Første filmkamera fra Canon med RF-mount

Helt siden EOS R ble utgitt, har det vært etterspørsel etter et Canon-filmkamera med samme objektivfeste, og nå er det her. Med C70 fra Canon kan du bruke alle objektivene i RF-serien, og de utvides kontinuerlig. Sammen med adapteren EF-ROS R 0.71x kan du også bruke alle EF-objektiver til kameraet med full støtte for autofokus og elektronisk kommunikasjon. Ved å inkorporere en 0,71x type vidvinkelfunksjon, vil adapteren gi deg samme beskjæring av EF-objektiver som de ville ha sett ut på et fullformatkamera sammen med mer lys.

4K Super 35 DGO-sensor

C70 får samme sensor som er i Canons populære kamera C300 Mark III med teknologien DGO som står for Dual Gain Output. Enkelt forklart er to bilder kombinert i kameraet av sensoren, ett som prioriterer høylys og ett som prioriterer skygger. Disse kombineres deretter for å gi deg et bilde med et høyere dynamisk område, som ligner på en HDR- eller HLG-video. 4K-sensoren kan ta opp med bildefrekvenser på opptil 120 fps og støtter både All-Intra-kodeken sammen med Long-GOP, samt H.265 og H.264 i MP4.

Doble SD-kortspor med støtte for samtidig opptak i flere formater

I kameraet er det to kortspor med støtte for SD UHS-II hvor du kan velge om du vil ha backup av materialet ditt eller om du vil ha overlappende opptak. Du kan også, for første gang i et Cinema EOS-kamera, ta opp flere formater samtidig til hvert kortspor – slik at du kan være så fleksibel som mulig i etterproduksjonen.

Dual Pixel CMOS AF med iTR AF X (Intelligent Tracking & Recognition)

Canons Dual Pixel er et veldig effektivt autofokussystem som finnes i C70. Sammen med EOS iTR AF X, som kommer fra EOS R5, får du en svært presis og responsiv autofokus gjennom ansiktsgjenkjenning og en dyp læringsteknologi som husker ansikter automatisk. Dette lar deg la kameraet håndtere sporingen av objektet ditt mens du fokuserer på seksjoner eller innstillinger.

Profesjonelle innganger og utganger

Kameraet har tre lydinnganger via Mini XLR med fantomstrøm og 3,5 mm telekontakt, samt en 3,5 mm hodetelefonutgang for monitorlytting. For å sende ut videosignalet er det en HDMI-port i full størrelse. En inngang for tidskode via BNC-kontakt er også på forsiden av kameraet.

Kompatibel med adapteren EF-EOS R 0.71x for å montere objektiver fra Canon EF-serien

Sammen med kameraet lanseres også EF-EOS R 0.71x-adapteren, som bruker en optisk konvertering for å fange en fullformatseksjon på Super 35-sensoren. Adapteren gir også en ekstra blenderstopp for lysinngang. All digital kommunikasjon fungerer også mellom objektiv og kamera via de innebygde kontaktene, noe som betyr at autofokus, blenderåpning, bildestabilisering, linsekorreksjoner og objektivmetadata fungerer sømløst med C70.

Shinobi 5" 4K HDR-skjerm

Med en fem-tommers lyssterk skjerm på 1000 cd/m2 er Atomos Shinobi deres første rene skjerm for videokameraer og systemkameraer, med fokus på å støtte og forenkle arbeidet ditt gjennom hjelpefunksjoner, HDR-funksjonalitet og speilmodus for de av dere som filmer selv. .

Leveres med

 • EOS C70
 • Kamerahusdeksel
 • Grep
 • Topphåndtak
 • Mikrofonholder
 • Nakkestropp
 • Strømadapter
 • Batterilader
 • BP-A30-kamerabatteri
 • Atomos Shinobi HDMI 5-tommers videoskjerm
 • Nettadapter
 • Hurtigstartveiledning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen