Canon EOS R6 Mark II Starter Kit
Canon EOS R6 Mark II Starter Kit
Canon EOS R6 Mark II Starter Kit
Canon EOS R6 Mark II Starter Kit
Canon EOS R6 Mark II Starter Kit
Canon EOS R6 Mark II Starter Kit
Canon EOS R6 Mark II Starter Kit
Canon EOS R6 Mark II Starter Kit
Artikkelnummer: 1061852

Canon EOS R6 Mark II Starter Kit

Komplett pakke med kraftig hybridkamera, to minnekort og objektiv

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 24,2 MP for bilder av høy kvalitet
 • 40 bilder per sekund
 • 6K oversamplet 4K 60fps
36 785 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

EOS R6 Mark II utvider det banebrytende EOS R-systemet med serieopptak i opptil 40 bilder i sekundet, enestående autofokusering i svakt lys og 4K 60p-opptak. EOS R6 Mark II er den nyeste modellen i serien for hybridfotografer, med den innovative RF-fatningen og omdefinerer standardene som ble satt med EOS R6. Det setter nye standarder for både stillbilder og film med en unik kombinasjon av klasseledende ytelse, fantastisk hastighet, stabilitet og profesjonelle filmopptaksmuligheter.

Fordeler

 • 24,2 MP for bilder av høy kvalitet og effektiv lagringsplass
 • Opptil 8-trinns bildestabilisering som også fungerer med EF-adapteren
 • 6K oversamplet 4K med opptil 60 bilder per sekund
 • Opptil 40 bilder i sekundet i serieopptak med en RAW-buffer på 110 bilder
 • Fullt roterbar skjerm for fotografering i alle vinkler
 • ISO-følsomhet på opptil 204 800
 • Dual Pixel CMOS AF II for lynrask autofokus.
 • Værbestandig og ergonomisk kamerahus
 • Avansert øyeautofokus for fotografering av både dyr og mennesker
 • Samme Digic X-prosessor som brukes i EOS R6
 • Opptak av opptil 760 bilder på én lading med LP-E6NH
 • Bakoverkompatibel med LP-E6N
 • To UHS-II-kortspor
 • Rent HDMI-signal ut

Uovertruffen skarphet

EOS R6 Mark II bruker samme DIGIC X-prosessorteknologi som EOS R5, EOS R6 og det ettertraktede EOS-1D X Mark III. Kameraet har en ny 24,2 megapikslers CMOS-sensor og støtte for neste generasjons anerkjente Dual Pixel CMOS AF II - noe som øker hastigheten og påliteligheten til et helt nytt nivå. EOS R6 Mark II kan spore motiver og holde dem i skarp fokus mens de beveger seg rundt i bildet. Den forbedrede dybdelærende AI-teknologien gjenkjenner mennesker, kjøretøy (som nå også omfatter fly og tog) og dyr (der oppdateringen nå også omfatter gjenkjenning av hester og sebraer). Hvilken type motiv som skal gjenkjennes, kan velges i menyen eller via det nye autoalternativet, avhengig av hvilket fotomiljø fotografen befinner seg i. Med Advanced Eye Tracking kan du angi hvilket øye (venstre eller høyre) som skal prioriteres i fokus. Og hvis øynene ikke kan registreres, fokuserer EOS R6 Mark II på ansiktet i bildet i stedet. Selv om en person snur seg bort et øyeblikk, fortsetter hodesporingen, og hvis hodet ikke er synlig, følger kameraet personens kropp.

Ekstremt effektiv bildestabilisering

EOS R6 Mark II har verdens mest effektive bildestabilisering, med opptil 8 trinns bildestabilisering. Takket være den kombinerte optiske og innebygde bildestabiliseringen kan kameraet ta lange eksponeringer håndholdt med ekstrem klarhet og skarphet. Fotografer kan også fange stemningen under alle forhold og fokusere problemfritt under lysforhold helt ned til -6,5EViv, med mulighet for å ta bilder opp til ISO 102 400.

Neste generasjons hastighet for EOS R-systemet

EOS R6 Mark II setter nye hastighetsrekorder og er Canons hittil raskeste EOS-kamera. Det tar bildeserier med opptil 40 bilder i sekundet - med elektroniske lukkeralternativer på 20 og 5 bilder i sekundet - og opptil 12 bilder i sekundet mekanisk. Det fanger opp flyktige øyeblikk som knapt er synlige for det blotte øye. Den nye sensoren reduserer rolling shutter (sammenlignet med EOS R6), slik at kameraets elektroniske lukker kan brukes til å fryse motiver i rask bevegelse.

Imøtekommer etterspørselen med forbedret videofunksjonalitet

EOS R6 Mark II utnytter hele bredden av sensoren og er det eneste kameraet i sin klasse som kan ta opp 4k 60p UHD med samtidig Dual Pixel CMOS AF II-fokusering. Alle 4k-opptak gjøres ved å oversamplere sensorens 6k-utgangssignal, noe som gir fantastisk bildekvalitet. For uavhengige filmskapere som ønsker enda høyere ytelse, tar EOS R6 Mark II opp 6k RAW via HDMI-utgangen, som kan tas opp på en Atomos Ninja V+ i ProRes RAW. Dette gir flere detaljer og mulighet til å justere parametere som hvitbalanse i etterbehandlingen. EOS R6 Mark II har også en forbedret kretsdesign som gir lengre opptakstid - mer enn 40 minutter med oversamplet 4k 60p-opptak eller opptil 6 timer i 4k 30p, avhengig av omgivelsestemperatur, minnekortplass og batterilevetid. Tidligere var maksimal opptakstid 29,59 minutter.

Intelligente tilkoblingsmuligheter for å levere innhold

Med oppdatert Bluetooth v.5 og Wi-Fi (5 GHz) kan EOS R6 Mark II enkelt kobles til en smarttelefon og et nettverk for rask fil- og FTP/FTPS/SFTP-overføring. Nå er det enkelt å redigere og dele bilder, selv når du er på reise. Kameraet kan også fjernstyres ved hjelp av appene Camera Connect og EOS Utility og kobles til en PC, Mac eller smarttelefon via Wi-Fi eller høyhastighets USB-C. For dyktige fotografer og innholdsskapere er det like viktig å levere innhold som å ta bilder og gjøre filmopptak. EOS R6 Mark II støtter automatisk overføring av enhetens bildefiler til skyplattformen image.canon, slik at de enkelt kan dele og skrive ut bilder.

Tåler ugunstige værforhold

Kamerahuset er akkurat så slitesterkt som du forventer av Canon, og tåler ugunstige værforhold. Den høyoppløselige elektroniske søkeren med 3,69 millioner punkter gir krystallklar visning ved fotografering og filming og oppdateres med 120 bilder/sekund. EOS R6 Mark II er også utstyrt med den samme optiske søkersimuleringsfunksjonen som EOS R3, som gir en naturlig visning og bevarer detaljene i skygger og lyse områder, men med god synlighet i mørke områder og graderinger.

Leveres sammen med

 • EOS R6 Mark II-kamerahus
 • Kameradeksel R-F-5
 • Kamerastropp ER-EOS R6 Mark II
 • Batterilader LC-E6E
 • Batteri LP-E6NH
 • Deksel til blitssko ER-SC2
 • AC-kabel
 • Canon RF 50 mm f/1.8 STM
 • Lexar SDXC Pro 1800x 2X 128 GB 270 MB/S UHS-II U3 V60
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen