PowerShot G1 X Mark III

Canon PowerShot G1 X Mark III

1036472
 • Stor APS-C sensor med Dual Pixel AF, bildestabilisering og innebygd ND-filter
 • Justerbar pekeskjerm for spennende vinkler og vlogg eller selfies
 • Manuelle innstillinger og RAW-format for maksimal kontroll
 • Værtett kamera med USB-lading, perfekt for turer og eventyr
12 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

PowerShot G1 X Mark III
Minnekort SDXC Extreme 64GB 150MB/s UHS-I
LED-belysning Amaran AL-M9
13 293 NOK13 468 NOK
PowerShot G1 X Mark III
Minnekort SDXC Extreme 128GB 150MB/s UHS-I
Kameraveske Mirrorless Mover 5 Pewter
13 458 NOK

Kompaktkamera i systemkamera-stil

G1 X Mark III er et kompaktkamera med en sensor i APS-C størrelse og kamerahus i systemkamerastil. Den store sensoren, sammen med Dual Pixel AF, værtetting og manuelle kontroller gjør PowerShot G1 X Mark III till et kompaktkamera med et systemkameras bildekvalitet og håndtering.

Fordeler:

 • APS-C sensor
 • 24-70/2,8-5,6 IS med ND-filter
 • Dual Pixel AF
 • Vinklingsbart display med touchskjerm
 • Søker med Touch & Drag
 • Manuella kontroller
 • Værtett
 • Panorama og Timelapse

APS-C sensor

Sensorstørrelsen er noe som direkte påvirker bildekvaliteten der større er bedre. I Canon PowerShot G X 1 Mark lll sitter det en sensor i APS-C størrelse, det vil si samme størrelse som du finner i mange av Canons systemkameraer. En stor sensor gir kameraet muligheten til å ta imot mer lys, separere og registrere farger bedre, levere bedre fokus og også skape kortere dybdeskarphet.

24-70/2,8-5,6 IS med ND-filter

24-70mm er den klassiske normalzoomen som passer til utrolig mange situasjoner, alt fra landskap og turer til portretter og sosiale sammenhenger på ferie eller sammenkomster. Objektivet har både innebygd bildestabilisator og innebygget ND-filter på tre trinn, perfekt for videofilming eller landskapsbilder med lange lukkertider.

Dual Pixel AF

Canons Dual Pixel AF er en autofokus-teknologi som fungerer like bra for både stillbilder og filming. Fokuseringen er myk og pålitelig, samtidig som den er responsiv og rask, egenskaper som har gjort Canons Dual Pixel AF veldig populær blant vloggere og brukere som vil stole på autofokus under filming.

Vinklingsbar skjerm

I kombinasjon med Dual Pixel AF har G1 X Mark III en vinklingsbar skjerm med hengsler på siden. Dette lar deg rotere skjermen både fremover, opp- og nedover for bruk til f.eks. selfies eller videoblogg, landskaps- og makrofoto eller bare helt enkelt til å holde kameraet over hodet for å fotografere store folkemengder. Selvsagt er skjermen utstyrt med Canons populære berøringsskjerm for og både bla i menyer, velge innstillinger og sette autofokuspunkt.

Søker med Touch & Drag

Når du velger å fotografere gjennom søkeren får du bedre beskyttelse mot sterkt sollys, og du ser bildet tydeligere, samtidig som du holder kameraet mer stabilt. På Canon G1 X Mark ll har du mulighet til å velge fokuspunkt på skjermen, også når du bruker søkeren. Plasser bare tommelen på skjermen, så ser du hvordan autofokuspunktet flytter på seg i søkeren.

Manuelle kontroller

G1 X Mark III er utstyrt med manuelle kontroller lignende de du finner på Canons systemkameraer. Et modusratt og eksponeringskompensasjonsratt finner du på toppen av kameraet, og på baksiden har du Q-knappen som sammen med touchskjermen gir rask tilgang til de vanligste innstillingene. Takket være de manuelle kontrollene, kombinert med den store sensoren passer G1 X Mark lll perfekt for deg som vil ha et lite kamera med automodus, men som samtidig vil begynne å undersøke de manuelle innstillingene.

Værtett

Kamerahuset er laget i magnesiumslegering, og et flertall pakninger i kamerahuset gjør at G1 X Mark lll også klarer litt tøffere vær. G1 X Mark lll passer derfor utmerket på turer eller på naturferier der både du og utstyret ditt kan risikere litt tøffere vær. USB-ladningen gjør at du kan lade kameraet via datamaskinen, i bilen eller via en PowerBank.

Panorama og Timelapse

G1 X Mark III kommer med innebygde funksjoner for å skape timelapsefilmer og panoramabilder.

Leveres med:

 • G1 X Mark III
 • Batteri NB-13L
 • Lader
 • Kamerarem
 • Objektivdeksel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.