Canton AM5 Black
Canton AM5 Black
Canton AM5 Black
Artikkelnummer: 1045985

Canton AM5 Black

Profesjonell aktiv studiohøyttaler med lav distortion

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Kraftig lyd med klare detaljer for profesjonell bruk
 • Frekvensomfang på 50 – 38 000 Hz
 • Flere tilkoblinger for både studio- og hjemmebruk
1 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profesjonell aktiv studiohøyttaler med lav forvrengning

Til tross for sine kompakte dimensjoner, tilbyr AM 5 en kraftig lyd som er tilpasset profesjonell bruk. Takket være sin klare stemmelyd passer den godt på kontoret til presentasjoner og telefonkonferanser og med sin Plug-&-play-funksjon blir den også enkel å installere i et stereoanlegg.

Fordeler

 • Kraftig lyd med klare detaljer for profesjonell bruk
 • Frekvensområde på 50 - 38 000 Hz
 • Flere koblinger for både studio og hjemmebruk
 • Høypassfilter for å begrense baseenheten
 • Tre valgbare lydinnstillinger for frekvensområde

Kraftig lyd som er tilpasset profesjonell bruk

Til tross for det kompakte designet er høyttaleren utstyrt med en kraftig lyd med lav forvrengning og installasjonsmuligheter tilpasset studiomiljøet, noe som gjør den til den perfekte nærfeltshøyttaleren. Med sin klare stemmelyd er den også optimal for bedriftspresentasjoner og telefonkonferanser som enkelt kan kombineres med flere høyttalere for å levere optimal lydkvalitet tilpasset størrelsen på rommet.

Multimediehøyttalere for hjemmebruk

AM 5 egner seg også godt til hjemmebruk. Med en fleksibel Plug - & - Play-løsning kobles den enkelt til din datamaskin eller trådløse enhet og garanterer alltid den beste lydopplevelsen. AM 5-kontakten kan også kobles til TV-en din via hodetelefonkontakten. På denne måten blir den en fullverdig HiFi-høyttaler som enkelt styres via TV-ens fjernkontroll og automatisk optimalisert for lyd avhengig av film.

Innstillinger og frekvensjustering

AM 5 har et innebygd høypassfilter som lar deg begrense basen til 50, 70 eller 100 Hz. Med en omskiftbar inngangsfølsomhet kan du tilpasse ulike signalkilder til utgangsspenningen. De tre omskiftbare lydinnstillingene lar deg også justere frekvensene i bass, mellomtone og diskant.

Leveres med

 • Canton AM 5
 • Strømforsyning
 • Høyttalerfeste
 • Håndbok
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen