Stjernekikkert Astromaster 70EQ

Celestron Stjernekikkert Astromaster 70EQ

1023696
2 399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Celestron Astromaster 70EQ
Nybegynnervennlig refraktor-teleskop med god optikk, passer til å beskue både himmel og jord. Du får lyse, skarpe bilder, takket være optikk med avansert coating. Med permanent montert starpointer installeres stjernekikkerten raskt og enkelt - ingen verktøy behøves. Det robuste og ferdigmonterte stativet har stålbein på 3,1cm som gir en stabil plattform til kikkerten. Tyske ekvatorfester med innstillingssirkler gjør at du kan lokalisere og lagre himmelobjekter.

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.