Champion Car USB charger FastCharge QC3/PD 36W
Champion Car USB charger FastCharge QC3/PD 36W
Champion Car USB charger FastCharge QC3/PD 36W

Champion Car USB charger FastCharge QC3/PD 36W

Kraftig billader for to enheter, med QC3 og Power Delivery

1051779
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
 • Utgangseffekt totalt 36 W
 • USB-A-port med hurtiglading 3.0
 • USB-C-port som støtter Power Delivery 2.0
 • Lad opp to enheter samtidig
 • Metallhus
199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lad mobilen i bilen mens du reiser så kommer du med fulle batterier. Champion Car USB-lader FastCharge er en kraftig billader med doble USB-porter for lading av to enheter samtidig og støtte for hurtigladeteknikker. Fra USB-A-porten får du hurtiglading av mobiltelefoner og nettbrett med Quick Charge 3.0. Billaderen har også en USB-C-port med støtte for Power Delivery 2.0, som er kraftig nok for virkelig rask lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærbare spillkonsoller og til og med bærbare datamaskiner.

Fordeler

 • QC3 / PD / QC4 + kompatibel
 • Volt inn: 12-24V
 • Volt ut USB-A / QC 3.0: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
 • Volt ut USB-C / PD: 5V-2.4A, 9V-2A, 12V-1.5A
 • Strøm ut: maks. 3A per port, totalt 6A, totalt 36W
 • Farge: Sort
 • Materiale: Metallhus

Power Delivery 2.0 - rask, kraftig og skånsom lading

Billaderen støtter Power Delivery (USB-PD) som er en ladeteknologi som kan tilby virkelig rask og kraftig lading til kompatible enheter. En Power Delivery-lader kan lade med en effekt mellom 0,5 W og 100 W avhengig av strømmengden i USB-laderen.

I motsetning til andre hurtigladeteknologier, oppdager en lader med USB-PD automatisk hvor mye strøm som trengs for den tilkoblede enheten, noe som betyr at batteriet ikke risikerer å bli skadet. Bruk USB-laderen med en kompatibel ladekabel og nyt rask lading av mobiltelefonen, nettbrettet og andre USB-C-drevne enheter mens du reiser. USB-C-kontakten kan selvsagt også brukes til enheter som ikke støtter Power Delivery.

Hurtiglader for iPhone

iPhone 8 og nyere støtter hurtiglading og kan ved hjelp av Power Delivery-teknologi (USB-PD) dra fordel av en virkelig rask lading. Komplett med en Lightning til USB-C-kabel (selges separat) for å oppleve en raskere og mer effektiv lading av iPhone.

CE-merket billader

USB-laderen er som alle våre produkter CE-merket, noe som betyr at produsenten garanterer at produktet er i samsvar med E

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.