CHASING Robot Arm for Gladius Mini S
CHASING Robot Arm for Gladius Mini S
CHASING Robot Arm for Gladius Mini S
CHASING Robot Arm for Gladius Mini S
CHASING Robot Arm for Gladius Mini S

CHASING Robot Arm for Gladius Mini S

Grabber Claw – gripearm for Chasing Gladius Mini S

1054342
NettlagerBestilles fra leverandør, levering innen 3-7 dager
Butikk:
  • Gripekraft opptil 7 kg
  • Åpnings- og lukkebredde på 120 mm
  • Åpnings- og stengetid på 2,8 sekunder
5 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Chasing Grabber Claw B brukes til GLADIUS MINI S undervannsdroner. Den har en justerbar gripekraft på opptil 7 kg og egner seg for flere bruksområder, som for eksempel prøvetakingsdeteksjon.

Fordeler

  • Gripekraft opp til 7 kg
  • Åpnings- og lukkebredde på 120 mm
  • Åpnings- og lukketid på 2,8 sekunder

Ta prøver eller løft gjenstander under vann

Chasing Robot Arm for Gladius Mini S gir deg en gripekraft på opptil maks 7 kg og gripeklonen kan enkelt utføre undervannsoperasjoner. Du kan enkelt justere gripekraften via appen for å unngå skade på de fastkjørte gjenstandene du vil flytte eller løfte. Arm/grep-klonen åpner med en åpnings- og lukkeavstand på 120 mm og en enkel åpnings- og lukketid på 2,8 sekunder, gripeklonen fungerer jevnt og kan gripe en rekke gjenstander. Konstruksjonen består av aluminiumslegeringsmateriale, med 4-kjerners vanntett tilkobling av undervannsdrone, lengde 460 mm, diameter 33,5 mm, kompakt og bærbar.

Leveres med

  • CHASING Robot Arm for Gladius Mini S
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.