Cherry KC 6000 Slim Keybord for Mac, Silver
Cherry KC 6000 Slim Keybord for Mac, Silver
Cherry KC 6000 Slim Keybord for Mac, Silver
Cherry KC 6000 Slim Keybord for Mac, Silver
Cherry KC 6000 Slim Keybord for Mac, Silver
Artikkelnummer: 1055501

Cherry KC 6000 Slim Keybord for Mac, Silver

Tastatur med stilig design for Mac

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Mac-tastatur
  • Stilig og slank design
  • Stille og bakgrunnsbelyste taster
590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Cherry KC 6000 er et stilig og tynt tastatur tilpasset Mac. Tastaturet er mekanisk men samtidig stillegående, du kan enkelt skrive lange tekster uten å bli forstyrret av noen lyd fra tastene. Det kompakte designet med metallrammen og de hvite knappene gjør dette til et veldig stilig tastatur med mange Mac-spesifikke funksjoner som gjør hverdagen enklere. Tastaturet er laget av metall og er tyngre enn de fleste tastaturer, men har høy kvalitetsfølelse. Vekten sammen med gummiføttene holder tastaturet på plass og det glir ikke på skrivebordet.

Fordeler

  • Rask tilgang til 12 Mac-funksjoner
  • 1,8 meter lang USB-kabel
  • Gummi føtter som holder tastaturet på plass

Stille og stilig

Cherry KC 6000 Slim for Mac er det stilige og slanke tastaturalternativet for Mac-brukere som ønsker et eksternt tastatur. Tastaturet har hele 12 funksjoner som gjør Mac-brukerens hverdag enklere. Funksjoner som skjermlås, skjermlysstyrke og mediekontroll kan aktiveres ved å trykke på en knapp. Den kompakte designen maksimerer plassen på skrivebordet og gir nok plass på skrivebordet for annet utstyr. Tastaturet er stillegående og gir en utmerket skriveopplevelse med lang levetid. Metallplaten på baksiden holder tastaturet ditt stabilt og sklisikkert på skrivebordet. Ønsker du en brattere vinkel når du skriver, kan helningsvinkelen enkelt justeres med 4 gummiføtter inkludert. Tastaturet kobles til med en USB-A-kabel.

Leveres med

  • Cherry KC 6000 Slim Keyboard for Mac, Sølv
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen