Cherry MX 10.0N RGB Keyboard
Cherry MX 10.0N RGB Keyboard
Cherry MX 10.0N RGB Keyboard
Cherry MX 10.0N RGB Keyboard
Artikkelnummer: 1055494

Cherry MX 10.0N RGB Keyboard

Mekanisk tastatur med metallkonstruksjon

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Slank design og bedre ergonomi
 • Mekanisk tastatur
 • RGB-bakgrunnsbelyst
1 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Cherry MX 10.0N er et mekanisk tastatur med RGB-belysning som kan levere opptil 16 millioner forskjellige farger. Tastaturet er veldig tynt med en høyde på kun 22mm, den lave høyden forbedrer den ergonomiske holdningen og øker komforten selv uten håndleddsstøtte. Tastaturet er laget av metall og har en fotstøtte som foldes inn automatisk når du løfter tastaturet. På undersiden er det gummiføtter som holder tastaturet på plass på skrivebordet.

Fordeler

 • Originale CHERRY MX lavprofiltaster
 • Stillegående tastatur
 • Stabil metallkonstruksjon med tynn design
 • Fotstøtte i aluminium som foldes inn automatisk når du løfter tastaturet
 • Avtakbar USB-C til USB-A-kabel
 • RGB belysning med 16 millioner farger
 • Anti-ghosting og N-key rollover
 • 8MB innebygd minne

Cherry MX 10.N RGB

Design og teknologi

Cherry MX 10.0N RGB er et mekanisk tastatur som er like tynt som et moderne tastatur for kontoret. Den har Cherry MX lavprofilbryter som gir en total høyde på kun 22mm. Dette gir deg en ergonomisk holdning selv uten håndleddsstøtte. Det har et metalldeksel med utfellbar fotstøtte med automatisk funksjon som folder tilbake støtten når du løfter tastaturet.

Kraftig belysning

Alle tastene har RGB LED-bakgrunnsbelysning med opptil 16,8 millioner farger. Du kan velge mellom ferdige effekter, dine egne farger eller kun lyse opp individuelle taster. For ytterligere individuelle effekter, makroer eller profesjonelle innstillinger, last ned Cherry Utility Software som en kraftig programvare tilgjengelig uten ekstra kostnad.

Integrert minne

Tastaturet har 8MB integrert minne som gjør at det husker de siste innstillingene dine – selv om du koblet det fra forrige gang. Anti-ghosting forhindrer forekomsten av tegn som skrives ut når flere taster trykkes samtidig. Takket være full key rollover kan du trykke på et ubegrenset antall taster samtidig og ingen inndata går tapt.

Leveres med

 • Cherry MX 10.0N RGB
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen