Mikrofon 4104

Coles Mikrofon 4104

1028039
7 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kommentatormikrofon for alle situasjoner

Kommentatormikrofon med med støyreduksjon, for en skarp og tydelig lyd. Fungerer like bra i vindfulle omgivelser som innendørs.

  • Designet for å gi en støyfri lyd i ethvert miljø
  • Tåler vindhastigheter på opptil 32km/t uten endringer i lyd
  • Med den medfølgende vindskjermen kan du jobbe i vindstyrker opp til 64km/t
  • Cardiod pattern (nyreformet opptak)

Denne mikrofonen brukes av mange av de store TV-selskapene som BBS og CBS. Mikrofonen er bygget i aluminium, noe som gir det stabilitet og sikkerhet. En mikrofon som er perfekt når du jobber i miljøer med mye omgivelseslyd.

 

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.