ColorChecker passport Video

X-rite ColorChecker passport Video

1022748
2 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

X-rite ColorChecker Passport Video
ColorChecker Passport Video er et effektivt verktøy for å få til rett farger, eksponering, hvitbalanse og fokus i dine filmer samt for å fargematcha flere kamera. ColorChecker Passport inneholder fire ulike fargekart som hjelper deg å forbedre og effektivisere din arbeidsflyt - alt i et praktisk futteral i størrelse med et pass hvilket gjør at den blir enkelt å ha med seg.

Egenskaper:
Video Color Target: Inkluderer seks kromatiske fargeprøver tilpasset for videoproduksjon, 6 farger for hudtone, 6 farger i gråskala og 6 farger for hvite høylys samt skygger (inklusive en høyblank svart) for å oppnå den idelle fargebalansen.

Grayscale Target: Inneholder tre trinn hvite høytoner, 40 IRE mellomtoner grå samt mettet høyblank svart referanse för å oppnå perfekt eksponering.

White Balance Target: Brukes når du stiller inn hvitbalansen manuelt hvilket som forenkler redigeringen og eliminærer behovet for å fargekorrigere hvert bilderute senere.

Focus Target: Et diagram som underletter senter- og kantfokus.

ColorChecker Passport futteral: Futteral i hardplast som fungerer både som beskyttelse og støtte for ColorChecker Passport, når du vil ta med det/sette det opp.

 

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.