Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Filmduk Connect manuell 1:1 180x180cm, tak/vägg

Euroscreen Filmduk Connect manuell 1:1 180x180cm, tak/vägg

55100
  • Betraktningsvinkel på 180 grader
  • Svart ramme rundt duken for bedre bildeopplevelse
  • Størrelse: 180x180 cm
1 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Connect er et enkelt og funksjonelt lerret i hvitmalt platekassett som er lett å installere. Lerretet kan monteres både på vegg og i tak ved hjelp av skruefester på hver side av kassetten.

Lerretmaterialet har en hvit flate som gir 180 graders betraktelsesvinkel.

Lerretet er innrammet av en 5 cm sort ramme. Innrammingen av bildeflaten gjør det mer avslappet for øynene å se på, samt øker skarpheten i det projiserte bildet. Duken er manuell.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.