Filmduk Lite Manuell 104" (260cm) 16:9 maskning

Kingpin Filmduk Lite Manuell 104" (260cm) 16:9 maskning

1003205
  • Produsert i aluminium og lakkert med hvit pulverlakk
  • Gainverdi 1.0
  • Svart bakside for best sortpunkt og kontrast, samt for å redusere lysgjennomslipp
3 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Kingpin Lite manuell
Kingpin Line er en enklere duk med en litt mindre kassett som er tilpasset for såvel hjemmekino som kontor og skole. Monteringssystemet er enkelt å bruke, og passer til de fleste skinnesystemer på markedet. En enkel men robust duk for deg som ikke vil spare på annet enn penger. Dukkassatten er designet i aluminium, og er lakkert i hvit pulverlakk.

Duken er forsett med et fjærsystem som drar inn duken i kassetten. Fjæret er en tradisjonell rasktoppdragende. Dukstoffet er en matthvit polyestervev med en PVC-behandlet overflate for gode bildeegenskaper. Dukens gainverdi er 1.0.

Dukens bildeoverflate omgis av 5cm brede sorte kanter på begge sider og underkant. Ovenfor bildeoverflaten finnes en blackdrop på 40-60cm, avhengig av størrelse og format. Denne Kingpin-duken har svart bakside for beste sortfarge og kontrast, samt for å redusere lysgjennomslipp.

Duken monteres enten på vegg eller i tak med de festene som følger med. Monteringssystemet passer også til de fleste skinnesystemer på markedet.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.