Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Filmduk Velvet ramspänd VFS240-16:9

Kingpin Filmduk Velvet ramspänd VFS240-16:9

308248
4 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Kingpin Velvet Frame Screen
Spesielt produsert lerret for optimal bildegjengivelse. Rammen er dekket med fløyel som forhindrer eventuelle forstyrrende lysreflektorer. Lerretstoffet har gode og naturlige farge- og lysegenskaper. Vi anbefaler varmt dette lerretet for alle filmfantaster som er på jakt etter en garantert bølgefri duk.

Lerretkassetten / Farge
Lerretkassetten er produsert i aluminium og er kledd i sort fløyel. Fløyelen gjør at du ikke får uønskede reflekser i rammen fra projektorens lampe.

Lerretstoffet / Gain
Lerretstoffet er matthvitt og av vinyltøy. Lerretveven er elastisk og spennes ut i rammen, på denne måten slipper man bølger og ujevnheter. Lerretets gainverdi er 1,0.

Sorta kanter
Lerretets bildeflate omgis av aluminiumkassettens drøyt 8 centimeter brede ramme, sorte kanter (kledd i fløyel).
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.