USB-C kabel Solid Blue 1 meter

xtorm USB-C kabel Solid Blue 1 meter

1041248
269 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

USB-C kabel Solid Blue 1 meter
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
422 NOK

Xtorms Solid Blue kabler er sterke og produsert for å holde og motstå slitasje som kan forårsakes av daglig bruk. Kabelen inngår i Solid Blye-serien som består av flere lag vevd nylon, DuPont™ Kevlar® fiber og en teknikk (XFLEX4) som sikrer at begge kabelens ender ikke bøyes. Kabelen er testet bøyd over 30.000 ganger og Xtorm tilbyr livstidsgaranti på Solid Blue-kabler.

Fordeler

  • Slitestark
  • Bøytålelig
  • Livstidsgaranti

Leveres med

  • Xtorm USB-kabel USB-A til USB-C Solid Blue 1 meter

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.