Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Ställ Elevator för laptop

Griffin Ställ Elevator för laptop

580542
  • Bedre ergonomi med datamaskinen i øyehøyde
  • Passer både Mac og PC
  • Bedre avkjøling for datamaskin sammenlignet med at den står på et skrivebord
439 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Griffin Elevator for laptop
Flere og flere databrukere bytter idag ut sine stasjonære maskiner med bærbare, hvilket ikke alltid er helt vellykket fra et ergonomisk synspunkt. Healthy Computing.com som spesialiserer seg på kontorergonomi sier at man skal ha toppen av skjermen i øynehøyde samt på minst èn armlengdes avstand. Sammen med et eksternt tastatur gjør Elevator dette mulig. Elevator passer de fleste bærbare PC'er og Mac'er.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.