Stand for bærbare datamaskiner, sølv

Griffin Stand Elevator for laptop

580542
  • Bedre ergonomi med datamaskinen i øyehøyde
  • Passer både Mac og PC
  • Bedre avkjøling for datamaskin sammenlignet med at den står på et skrivebord
599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Griffin Elevator for laptop
Flere og flere databrukere bytter idag ut sine stasjonære maskiner med bærbare, hvilket ikke alltid er helt vellykket fra et ergonomisk synspunkt. Healthy Computing.com som spesialiserer seg på kontorergonomi sier at man skal ha toppen av skjermen i øynehøyde samt på minst èn armlengdes avstand. Sammen med et eksternt tastatur gjør Elevator dette mulig. Elevator passer de fleste bærbare PC'er og Mac'er.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.