Vidiu Go

Teradek Vidiu Go

1041428
20 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Smidig livesending til Facebook og Youtube.

Vidiu Go gjør det enkelt å livestreame til Facebook, Youtube m.fl. Enheten bruker HEVC/H.265 H.264 og kan streame over både ethernet, Wifi og via 3G7LTE med Vidiu Go Node (tilbehør). Node gir muligheten til Bonding, der signalet fra to modem, wifi og ethernet kan slås sammen for å gi høyere pålitelighet og høyere dataoverføring. Takket være bruken av både H.265 og H.264 kan du tilpasse datamengden til oppkoblingen. Et innebygd batteri lar deg bytte strømkilde uten at enheten skrus av. Via Core og Sharelink kand u også sende til flere plattformer samtidig, perfekt for både entusiaster, frilansere og profesjonelle.

Fordeler:

  • 1080p60
  • HEVC / H.264
  • Wifi og Etheret
  • 3G, LTE/4G via Vidiu Node
  • Cellular Bonding (krever Core eller Sharelink)
  • Strømforsynes via USB-C
  • HDMI og SDI-inngang

OBS: Vidiu Go Node selges separat

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.