Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

S1

Shoulderpod S1

1024607
  • Bruk som stativfeste til telefonen
  • Fungerer som bordstativ til din smarttelefon
  • Gir mer kontrollert håndholdt filming med din smarttelefon
329 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Shoulderpod S1 Smartphone Grip har tre funksjoner og er designet for deg som filmer med din smarttelefon, er journalist eller for deg som reiser mye. Dette er en portabel og stabil løsning for å holde din smarttelefon. Du vil oppleve mye jevnere filmer.

S1 kan brukes som et robust stativfeste, et stødig grep eller helt enkelt som et stativ.

S1 er justerbar og passer til nesten alle smarttelefoner. Den klarer telefoner som har en bredde mellom 48 og 93 mm (med eller uten futteral) og klarer derfor også iPhone 6s Plus, Galaxy Note 4 eller Xperia Z Ultra. Takket være en tommelskrue og gummierte puter kan du feste din smarttelefon godt og derfor filme i vanskeligste forhold.

S1 er utstyrt med 1/4"-gjenger.

Leveres med håndleddsrem.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.