Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

A3

Canson Baryta Photographique 310gsm A3

1010227
  • Utmerket svart densitet og god bildeskarphet, perfekt for svart-hvite fotografier
  • Vannresistent og tørker umiddelbart
  • ISO8760-standard for maksimal bevaring av utskriftene dine
  • Syrefritt papir for å unngå papirets nedbrytning
  • Ferdige ICC-profiler til å laste ned
  • Optimert for pigmentert blekk

Velg variant

995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Baryta Photographique er et papir som er laget for blekkskrivere og består av et rent, hvitt papir, helt uten syre. Papiret tilbyr et utseende og en estetikk som minner om de oprinnelige baryta-bildene fra mørkeromstiden. Det oppfyller ISO 9706-standarden for levetid. Baryta Photographique har utmerket svart densitet, som gjør den ideel for svart/hvitt-bilder.

som påminner om mörkrummets ursprungliga baryt-utskrifter, samt uppfyller ISO9706-standarden för maximal livslängd. Baryta Photographique har utmärkt svart densitet och bra bildskärpa, vilket gör den idealisk för svartvita fotografier.

Egenskaper:
- Optimalisert for pigmentert blekk
- Tørker umiddelbart
- Vannresistent
- Følger ISO9706-standard for maksimal levetid på utskriftene dine
- Syrefritt papir for å hindre nedrbytning

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.