Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Premiere Elements 2018 Engelsk for Windows/Mac

Adobe Premiere Elements 2018 Engelsk for Windows/Mac

1036946
980 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Adobe Premiere Elements 2018, engelsk

Premier Elements er Adobes enklere programvare for videoredigering og passer utmerket for deg som synes at Adobe Premiere er for komplisert, eller for deg som ønsker å starte enkelt med filmredigering på hobbynivå.

OBS! Denne versjonen er på engelsk, og det er ikke mulig å bytte språk i etterkant.

Nyheter 2018:

Lag fryseruter med bevegelige fortekster
Lag en fryserute av en actionhendelse, og legg så på en iøyefallende bevegelig fortekst.

Skap kule stusseffekter
Få trinnvis hjelp til å la et segment i videoen din kjøres frem og tilbake flere ganger. Eksporter stusseffekten som en animert GIF*, eller et kort videoklipp.

Fiks raske actionklipp
Få litt eksperthjelp til å klippe, gjøre fargekorrigeringer og fikse objektivforvrengelser i dine actionklipp slik at de ser bra ut.

Lag animerte innlegg til sosiale medier.
Lag en kort visuell historie du kan dele på sosiale medier ved å gi videoklippet enten statisk eller animert tekst.

Minneverdige stunder
Ønsker du å kunne fange øyeblikket med bilder? Nå kan du automatisk ekstrahere suverene bilder fra råfilmmaterialet.

Trim filmklipp
Klipp automatisk vekk det dårlige, og behold det som er bra. Smart Trim finner de beste scenene, og klipper de sammen, basert på filmens stil.

Forbedringer 2018:

Gå fra flere hundre bildemapper med kryptiske navn som ligger et eller annet sted på datamaskinen til en tydelig oversikt av alle videoklippene dine sortert etter dato. Tagg og finn enkelt materiale basert på mennesker, steder og hendelser.

Guidede redigeringsfunksjoner gir fantastiske resultater.

Klar for å prøve mer kreative teknikker og effekter på bildene dine? Få trinnvise regieringsinstruksjoner med de 49 guidede redigeringsfunksjonene.


 

Programmet er av typen fullstendig lisens for en datamaskin, og leveres på en DVD-skive. Dersom datamaskinen din ikke har DVD-leser kan du laste ned testversjonen fra Adobes hjemmeside, og så aktivere det med nøkkelen som følger med i esken.
Åpent kjøp på software gjelder kun ubrudt forpakning. Dersom du er usikker på om datamaskinen din håndterer programmet kan du innstallere en 30-dagers testversjon som du laster ned fra Adobes hjemmeside. Denne installasjonen kan senere aktiveres med lisensnøkkel som følger med i esken, og blir da en fullstendig versjon.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.