Fotoramme 60x80 svart

Scandinavian Photo Fotoramme 60x80 svart

1017986
  • Ramm inn og vis frem dine bilder
  • Produsert av tre og float-glass
  • Svenskprodusert kvalitetsramme
329 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Fotoramme 60x80 svart
Passepartout for 60x80 fotoramme til 50x70 kritthvit
Syrefritt ileggsblad / isolerpapp 60x80
557 NOK
Fotoramme 60x80 svart
Passepartout 60x80 til fotoramme kritthvit
Matt Professional Rull 24" x 30m 230gr
1 528 NOK

Ramme for fotografer
Gi bildene dine plassen de fortjener i våre kvalitetsrammer fra Sverige. Rammene er laget av tre og float-glass, og er utstyrt med horisontalt og vertikalt oppheng.

Til alle våre rammer har vi også passende passepartouter og fotopapir.

Både våre passepartouter og fotopapir er syrefrie, men bakplatene i fotorammene er ikke det. For å garantere et syrefritt miljø for dine fotografier anbefaler vi derfor at du setter inn ett eller to av våre syrefrie fotoark bak bildet ved innramming.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.