Kampanje

Fotoramme A3 hvit

Scandinavian Photo Fotoramme A3 hvit

1017981
  • Ramm inn og vis frem dine bilder
  • Produsert av tre og float-glass
  • Svenskprodusert kvalitetsramme
159 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Kjøp 4 betal for 3!

Gjelder ved kjøp av 4 stk valgfrie Scandinavian Photo-rammer.
Finnes på nettlager

Verdipakke

Fotoramme A3 hvit
Fotopapir A3 Matt Professional 230 gram 100 ark
Passepartout til A3 fotoramme kritthvit
1 017 NOK
Fotoramme A3 hvit
Passepartout til A3 fotoramme svart
Syrefritt ileggsblad / isolerpapp A3
257 NOK

Ramme for fotografer
Gi bildene dine plassen de fortjener i våre kvalitetsrammer fra Sverige. Rammene er laget av tre og float-glass, og er utstyrt med horisontalt og vertikalt oppheng.

Til alle våre rammer har vi også passende passepartouter og fotopapir.

Både våre passepartouter og fotopapir er syrefrie, men bakplatene i fotorammene er ikke det. For å garantere et syrefritt miljø for dine fotografier anbefaler vi derfor at du setter inn ett eller to av våre syrefrie fotoark bak bildet ved innramming.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.