Passepartout 60x80 til fotoramme kritthvit

Scandinavian Photo Passepartout 60x80 til fotoramme kritthvit

1017996
  • Passer en fotoramme med størrelse 60x80 cm
  • Gir en bildestørrelse på 41x58 cm (A2) størrelse
  • Farge: Kritthvit
109 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Syrefri passepartout i museumskvalitet som gjør at du kan pent ramme inn dine bilder. Passpartoutene er tilpasset etter våre fotopapir og fotorammer og finnes i ulike størrelser. 

Denne passpartouten passer i en bilderamme med størrelse 60 x 80 cm og gir en bildeflate på 41 x 58 cm (A2). Våre passpartout finnes i fargene hvit, svart og benhvit.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.