Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Soft Case Medium

Wacom Soft Case Medium

1033807
  • Produsert i solid og vannbestandig nylon med ordentlig vattering
  • Stor nok til å romme en 13" laptop og/eller et tastatur med lomme for tilbehør som penner og ledninger
  • Passer til Wacom Intous Pro, Cintiq Pro eller MobileStudio Pro med tilbehør
449 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Wacom Soft Case Medium

Wacom Soft Case er laget i solid og vannresistent nylon med ordentlig vattering, perfekt for å transportere ditt Waom Intous Pro, Cintiq Pro eller MobileStudio Pro med tilbehør. Stor nok til å romme en laptop og/eller et tastatur, og med lomme for tilbehør som penner og ledninger.

Passer tll:

  • Wacom Intuos Pro PTH-660
  • Wacom Cintiq Pro DTH-1320
  • Wacom MobileStudio Pro DTH-W1320
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.