Deity Broadcast Microphone S-Mic 2

Deity Deity Broadcast Microphone S-Mic 2

1040592
4 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Aputure Deity Broadcast Microphone S-Mic 2

Mikrofonkit fra Deity tilpasset for deg som vil ha en ekstremt rettet mikrofon til dine film-, TV- og videoproduksjoner for å unngå at bakgrunnslyd og andre forstyrrende faktorer kommer med ved et uhell. Denne rimelige mikrofonen leverer lyd som kan konkurrere med betydelig dyrere konkurrenter på markedet. Denne mikrofonen finnes også som location kit noe som inkluderer mikrofon og flere tilbehør.

Fordeler

  • Super-kardioid (ekstremt rettet) som egner seg til intervjuer og dialog
  • Minimal farging av lyd utenfor lydopptaksområdet
  • Guldplatterte kontakter og epoxybelegg på kretskort
  • Lav vekt og solid konstruksjon
  • Mye lyd for pengene

Robust konstruksjon

Mikrofonen er konstruert og laget ut av et solid stygge messing, og er nøye sammensatt for å tåle tøffe og fuktige miljøer. Kretskortet i mikrofonen har fått et belegg av klar epoxy for å beskytte den mot fukt, og gullplatterte kontakter for å unngå at de oksiderer. Konstruksjonen gir en lav vekt på kun 198 gram, og en lengde på 25cm med en diameter på 19mm med en XLR-kontakt i bunnen.

Leveres med

  • Aputure Deity Broadcast S-Mic 2 mikrofon
  • Puffbeskyttelse til mikrofonen.
  • Leddet mikrofonfeste (3/8"gjenge)
  • Deity Waterproof veske

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.