Dinkum Systems ActionPod Pro
Dinkum Systems ActionPod Pro
Dinkum Systems ActionPod Pro
Dinkum Systems ActionPod Pro

Dinkum Systems ActionPod Pro

Fest kameraet, belysningen eller tilbehøret med en klips

1023502
NettlagerBestillingsvare
Butikk:
  • Fest kameraet eller tilbehøret og klem fast stativet
  • Gir skapere gode muligheter til unike vinkler
  • Utstyret festes til stativet med 1/4" skrue
445 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Dinkum Systems ActionPod Pro
Hendig, bøyelig stativ med klemme for rask montering. Stativet er stabilt og kan festes hvor som helst - på sykkelen, rullebrettet, bildøren, ryggsekken, motorsykkelen eller kanskje et tre. Den sterke fjærklemmen sikrer godt feste, og kan enkelt flyttes på. Armen er 23cm lang og har sju ledd. Passer glimrende til speilløse kamerar,  actionkameraer og mindre videokameraer samt tilbehør med 1/4 skruefeste.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.